«Καίει» το κατηγορητήριο τον Καζίμ

10:27 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στην διάθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι η έκθεση της UEFA για τα όσα συνέβησαν στην φυσούνα του "Γ. Καραϊσκάκης" μετά τον αποκλεισμό από την Μέταλιστ στο Europa League και τα όσα γράφονται στην έκθεση "καίνε" τον Καζίμ Ρίσταρντς ο οποίος απειλείται με "βαριά" τιμωρία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΓΑΥΡΟΣ", ο Τούρκος μεσοεπιθετικός

κατηγορείται ότι "στην φυσούνα έσπρωξε ποδοσφαιριστή της ουκρανικής ομάδας, τον Ντέβιτς, τον οποίο έριξε πάνω στις τηλεοπτικές κάμερες και παρότι τον απομάκρυναν προσωρινά οι άνθρωποι της ομάδας του, στην συνέχεια επιχείρησε να επιτεθεί ξανά στον παίκτη της Μέταλιστ".

Το αρμόδιο όργανο της UEFA αναμένεται να τιμωρήσει με τρεις αγωνιστικές τον Καζίμ Ρίτσαρντς, στην καλύτερη περίπτωση, γεγονός που θα επηρεάσει το θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό καθώς ο Τούρκος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται δανεικός από την Γαλατάσαραϊ.

Τέλος για τον σκόρερ της Μέταλιστ, τον Ντέβιτς η έκθεση της UEFA αναφέρει πως "ήταν επικίνδυνος για την ασφάλεια του αγώνα, λόγω των προκλητικών πανηγυρισμών του και της όλης συμπεριφοράς του στα τελευταία λεπτά του αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα