Ερωτοκρίτου: Μοναδικό, ανεπανάληπτο

10:32 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης στο "ΓΣΠ" με 3-0 και ουσιαστικά αποχαιρέτησε το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Φοίβο Ερωτοκρίτου ωστόσο να υποστηρίζει πως αυτό που πέτυχε φέτος η κυπριακή ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι κάτι το μοναδικό και ανεπανάληπτο.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας τόνισε: "Βλέπουμε μπροστά γιατί

ό,τι ζήσαμε φέτος άξιζε τον κόπο. Ήταν ανεπανάληπτο. Η ευχαρίστηση που δώσαμε στον κόσμο με αυτές τις στιγμές απεδείχθη με την συμπεριφορά τους μετά το τέλος του αγώνα. Ήταν κάτι μοναδικό".

Στην συνέχεια ο Φοίβος Ερωτοκρίτου δήλωσε: "Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ό,τι και αν συνέβαινε σήμερα θα φεύγαμε με το κεφάλι ψηλά. Για εμάς ήταν κάτι πρωτόγνωρο να παίζεις με την Ρεάλ στο ΓΣΠ, με τον πρόεδρο της UEFA, τον πρόεδρο της Ρεάλ. Δεν μας λυπεί ότι χάσαμε, προσπαθήσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, από εκεί και πέρα είμαστε υπερήφανοι ότι φτάσαμε μέχρι εδώ".

Για το μέλλον του ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας δήλωσε: "Τώρα η προσοχή μας θα στραφεί στο πρωτάθλημα, έχουμε ακόμη ελπίδες, μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο για να μπορέσουμε το χρόνου να επωφεληθούμε από ότι κερδίσαμε φέτος".

Όσο για την εικόνα του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Φοίβος Ερωτοκρίτου τόνισε: "Πιστεύω ότι στην αρχή στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ έκανε οικονομία δυνάμεων, όταν έγιναν οι δυο αλλαγές με Κακά και Μαρσέλο η εικόνα άλλαξε, οι δικοί μας είχαν κουραστεί και ήρθε το αποτέλεσμα στα τελευταία 15 λεπτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα