Χαραλαμπίδης: Κάθε τέλος είναι όμορφο

10:42 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά το 3-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Κύπρο, η εξαιρετική πορεία του ΑΠΟΕΛ στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε στο τέλος της, ένα τέλος όμορφο όπως υποστήριξε ο αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού στο "ΓΣΠ" ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ τόνισε: "Το 3-0 ήταν κάπως βαρύ. Προσπαθήσαμε αρκετά στον αγωνιστικό χώρο, δεν κάναμε

το παιχνίδι μας. Η Ρεάλ είναι από τις κορυφαίες, ίσως η κορυφαία ομάδα στον κόσμο. Αξίζει ότι φτάσαμε μέχρι εδώ. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές που θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μας. Φτάσαμε στο τέλος, αλλά κάθε τέλος είναι όμορφο".
Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ο Χαραλαμπίδης δήλωσε: "Ήταν μια τεράστια χρονιά, η κορυφαία αυτής της ομάδας, μοχθήσαμε πάρα πολύ και αξίζουν σε αυτά τα παιδιά και σε όλο το προσωπικό στον Αρχάγγελο να την κρατήσουν. Τρομερή χρονιά, μας έδεσε όλους στα αποδυτήρια, θεωρώ ότι έφτασε άξια το τέλος. Η Ρεάλ είναι πολλά σκαλιά πάνω από εμάς. Ο κόσμος το αναγνώρισε και νομίζω ότι το χειροκρότημα ήταν για την πορεία από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα".

Από την μεριά του ο Αΐλτον στάθηκε στην ποιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να δηλώνει: "Παίζαμε εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, μιας από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Έχουν μεγάλη ποιότητα, με ένα λάθος σε τιμωρεί. Κάναμε ένα λάθος και μας τιμώρησαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα