Γκέλα για Ρωσία, μόνη πρώτη η Αυστρία

21:00 12/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016-7ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΟΥΗΔΙΑ-ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ: 2-0
Γήπεδο: Στάδιο Φιλίας

Επιτέλους νίκη για τη Σουηδία που επικράτησε με 2-0 του αδύναμου Λιχτενστάιν.

Η Σουηδία πίεσε από την αρχή και στο 22ο λεπτό πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε με τον Φόρμπεργκ, ενώ στο 34' ο Ζενγκίν έκανε

το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κιντάνς και κρέμασε τον Μπίτσερ για το 1-0.

Και με την έναρξη του 2ου μέρους η Σουηδία έγραψε το 2-0. Ο Μπίτσερ έκανε τραγικό λάθος και ο Ντουρμάζ από κοντά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή. Στο 82ο λεπτό η Σουηδία έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Χργκότα να αστοχεί από κοντά και στο 90+2' ο Μπίτσερ είπε όχι σε σουτ του Μπαχουί.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίζακσον, Άντονσον, Γκράνκβιστ, Όλσον, Έκνταλ (74' Μπαχουί), Μπένγτσον, Κάλστρομ, Φόρσμπεργκ (66' Χργκότα), Ντουρμάζ, Ζενγκίν, Ελμάντερ (79' Βέρνμπλουμ).

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ: Μπίτσερ, Κάουφμαν, Κιντάνς, Κρίστεν (78' Κούνε), Μπουργκμάιερ, Γιλντίζ (27' Μπραντλ), Μπούχελ (83' Βολφίνγκερ), Χάσλερ, Σαλάνοβιτς, Πολβερίνο Φρικ.

ΑΥΣΤΡΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: 1-1
Γήπεδο: Ερνστ Χάπελ

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Αυστρία στον όμιλο, μετά από τη νίκη της με 1-0 κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Στο 15ο λεπτό, ο Πόλεκσιτς σταμάτησε όμορφα την προσπάθεια του Οκότιε, ενώ στο 24' ο άσος των Αυστριακών πήρε ρεβάνς. Ο Αρναούτοβιτς κράτησε όμορφα την μπάλα στα αριστερά κι έβγαλε τη συρτή σέντρα και ο Οκότιε γύρισε όμορφα μέσα στην περιοχή κι έκανε το 1-0. Η Αυστρία είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία στο 44ο λεπτό, με τον Χιντερέγκερ να πιάνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 50ο λεπτό, η Αυστρία άγγιξε το 2-0, καθώς είχε δοκάρι με τον Χάρνικ, ενώ στο 67' ο Χιντερσέερ αστόχησε από ιδανική θέση και στο 74' ο Άλμερ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Βούτσινιτς.

ΑΥΣΤΡΙΑ: Άλμερ, Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ, Αλάμπα, Κλάιν, Γιουνούζοβιτς (77' Ιλσάνκερ), Μπαουμγκάρτλινγκερ, Αρναούτοβιτς (62' Χιντερσέερ), Οκότιε (83' Λασάρο), Χάρνικ

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Πόλεκσιτς, Βολκόφ, Μπάσα, Σάβιτς, Ζβέροτιτς (70' Γιόβοβιτς), Σίμιτς, Βούκσεβιτς (46' Γιόβετιτς), Μπόζοβιτς (76' Νταμιάνοβιτς), Νίκολιτς, Βούτσινιτς, Μπεκιράι.

ΡΩΣΙΑ-ΜΟΛΔΑΒΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Otkrytie Arena

Γκέλα ολκής για τη Ρωσία, που κόλλησε στο 1-1 με τη Μολδαβία!

Η Ρωσία απείλησε πρώτη στο 15ο λεπτό, με τον Τσερίσεφ να μην μπορεί από κοντά, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 41', η κεφαλιά του Γκάτσαν, έξυσε το δοκάρι του Ακινφέεφ.

Στο 54ο λεπτό, ο Γκλουσάκοφ αστόχησε από ιδανική θέση, όπως έκανε και ο Ντζαγκόεφ στο 61' αλλά στο 72'ω η Ρωσία κέρδισε πέναλτι και ο Ντζιούμπα από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Ωστόσο η αντίδραση της Μολδαβίας ήταν άμεση και στο 74ο λεπτό έγινε το 1-1. Ο Ντεντόφ εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Επουρεάνου με όμορφη κεφαλιά έφερε στα ίσα το σκορ. Στο 89ο λεπτό, ο Κεμπανού, απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Ντζιούμπα.

ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεφ, Ιγκνάσεβιτς, Παρσίβλιουκ, Γκρανάτ, Β.Μπερεζούτσκι, Ντζαγκόεφ, Τσερίσεφ (62' Πόλοζ), Γκλουσάκοφ, Ιόνοφ (75' Σενίκοφ), Κερζάκοφ (46' Οζντόεφ), Ντζιούμπα.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Κεμπανού, Αρμάς, Επουρεάνου, Γκολοβατένκο, Γιάρνταν, Ερχάν, Κοζοκάρι (73' Ράκου), Γκάτσαν, Ιονίτα, Ντεντόφ (82' Σιντορένκο), Πικούστσιακ (46' Πάτρας).

Keywords
Τυχαία Θέματα