Εύκολα η Ισπανία, σαρώνει η Σλοβακία

21:00 12/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016-3ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΙΣΠΑΝΙΑ: 0-4

Γήπεδο: Ζοσί Μπαρτέλ

Εύκολο βράδυ πέρασε η Ισπανία στο Λουξεμβούργο, καθώς κέρδισε με 4-0.

Για 27 ολόκληρα λεπτά άντεξε το Λουξεμβούργο στην πίεση της Ισπανίας, που τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιώρου έκανε το 1-0. Ο Σίλβα κατέβασε όμορφα με το

στήθος και με σουτάρα έκανε το 1-0. Στο 31ο λεπτό, ο Κόστα αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 38' ο Ντε Χέα είπε όχι σε σουτ του Ντα Μότα. Τελικά στο 42ο λεπτό, ο Σίλβα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Αλκαθέρ με ξερό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Οι φούριας ρόχας πίεσαν και στην επανάληψη και στο 69ο λεπτό, ο Μπούσκετς έκανε το γύρισμα από το πέναλτι και ο Κόστα από κοντά διαμόρφωσε το 3-0. Το τελικό 4-0 έκανε στο 88ο λεπτό ο Μπερνάτ.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Ζουμπέρ, Σανό, Γιανς, Γιάνισχ, Φίλιπς, Γκέρσον, Μάρτινς (61' Τουρπέλ), Μουτς (86' Ντεβίλ), Χόλτερ, Ντα Μότα (75' Παγιάλ), Μπένσι.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντε Χέα, Πικέ, Μπαρτρά, Άλμπα, Καρβαχάλ, Μπούσκετς, Ινιέστα (70' Μπερνάτ), Κόκε, Σίλβα (70' Πέδρο), Αλκαθέρ, Ντιέγκο Κόστα (82' Ροδρίγο).

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ: 1-3
Γήπεδο: Μπόρισοφ Αρίνα

Διπλό πρόκρισης για τη Σλοβακία με 3-1 μέσα στη Λευκορωσία. Μόνοι πρώτοι οι Σλοβάκοι στον όμιλο.

Στο 8ο μόλις λεπτό, ο Ζεβνόφ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κούτσκα, όπως έκανε και ο Κόζατσικ σε σουτ του Καλάτσεφ στο 38'.

Στο 60ο λεπτό, ο Ζεβνόφ, είπε όχι σε σουτ του Μακ, ενώ στο 65' οι Σλοβάκοι πήραν τελικά κεφάλι στο σκορ. Ο Βάις έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα από δεξιά και ο Χάμσικ με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-0. Ωστόσο στο 79ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με την κοντινή προσπάθεια του Καλάτσεφ, αλλά ο Χάμσικ δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Η Σλοβακία πίεσε και στο 84΄το σουτ του Στοχ χτύπησε στο δοκάρι αλλά στην επαναφορά ο Χάμσικ έκανε το 2-1. To τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Σέστακ.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Ζεβνόφ, Μαρτίνοβιτς, Σιτόφ (76' Στάσεβιτς), Μπορντάτσεφ, Φιλιπένκο (55' Πολιάκοφ), Ντραγκούν, Βερκόβτσοφ, Μπρεσάν (46' Γκορντέιτσουκ), Κρίβετς, Μπαλάνοβιτς, Καλάτσεφ.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Κόζατσικ, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Γκιομπέρ Χάμσικ, Βάις (80' Στοχ), Κούτσκα (86' Κις), Πετσόφσκι, Νέμετς, Μακ (62' Σεστακ).

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Αρένα Λβιβ

Σημαντική νίκη με 1-0πέτυχε η Ουκρανία επί των Σκοπίων και έμεινε σε τροχιά πρόκρισης.

Το ματς ήταν πολύ μέτριο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, ωστόσο στις καθυστερήσεις η Ουκρανία κατάφερε να ανοίξει το σκορ. οΚονοπλιάνκα έβγαλε από αριστερά τη σέντρα, ο Γιαρμολένκο έχασε το κοντρόλ αλλά ο Σίντορτσουκ ήρθε από πίσω κι έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν τεράστια ευκαιρία να κάνουν το 2-0 στο 47', καθώς ο Ζοζούλια κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Γιαρμολένκο σημάδεψε το δοκάρι των Σκοπίων από την άσπρη βούλα.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιατόφ, Κασερίντι, Κούτσερ, Σεβτσούκ, Φεντέτσκι, Στεπανένκο, Ροτάν, Σίντορτσουκ (90+5' Εντμάρ), Γιαρμολένκο, Ζοζούλια (77' Μπουντκίφσκι), Κονοπλιάνκα.

ΣΚΟΠΙΑ: Πατσόφσκι, Αλιλόφσκι, Νταμτσέφσκι, Σίκοφ, Ριστόφσκι, Γκλιγκόροφ (86' Στόικοφ), Αντέμι, Τραϊκόφσκι, Γιάχοβιτς (62' Βελκόσκι), Ιβανόφσκι (70' Κοστόφσκι), Αμπντουραχίμι.

Keywords
Τυχαία Θέματα