Γίνονται πόρνες, για να σπουδάσουν γιατροί!

20:36 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σοκ προκαλούν τα αποτελέσματα μιας βρετανικής έρευνας τα οποία φανερώνουν ότι ένα όλο και αυξανόμενο ποσοστών φοιτητών της ιατρικής στη Βρετανία εργάζονται πλέον ως πόρνες, στρίπερ ή συνοδοί πολυτελείας, ώστε να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα χρήματα για να φοιτήσουν στη σχολή!

Αν και το ποσοστό παραμένει ακόμα σχετικά χαμηλό, προκαλεί ανησυχίες καθώς τα τελευταία χρόνια το ποσοστό των φοιτητριών που επιλέγουν ένα τέτοιο επάγγελμα για να μπορούν να πληρώνουν τη σχολή τους ανέβηκε κατά 6%.

Συγκεκριμένα, πριν μια δεκαετία μόλις το 4% των φοιτητών δήλωναν ότι γνωρίζουν κάποιο συμφοιτητή τους που να εκτελει ένα τέτοιο επάγγελμα. Αντίθετα, σήμερα αυτό το ποσοστό έχει φτάσει στο 10%. Το 93% αυτών των φοιτητών μάλιστα στην ερώτηση γιατί μπορεί να επιλέγουν αυτό το επάγγελμα απαντούν «για να πληρώσουν τις σπουδές τους».

Ένας ιδιοκτήτης οίκου ανοχής μιλώντας στο BBC ανέφερε: «Στις μέρες μου ο κόσμος πήγαινε στο πανεπιστήμιο, για να αποφύγει αυτού του είδους τη ζωή. Σήμερα όμως με αυτό το είδος της ζωής πας τελικά στο πανεπιστήμιο».

Σύμφωνα με τους φοιτητές, το κόστος σπουδών για τους φοιτητές της ιατρικής στην Βρετανία είναι τεράστιο καθώς λόγω των πάρα πολλών ωρών που πρέπει να βρίσκονται στη σχολή, δεν μπορούν να βρουν εύκολα μια δουλειά πλήρους απασχόλησης, για να μπορούν να πληρώνουν το πανεπιστήμιο. Έτσι, κάποιοι καταφεύγουν σε αυτή τη λύση που δίνει γρήγορα και εύκολο χρήμα.

Μάλιστα ο Σύλλογος των Εκδιδόμενων Γυναικών της Βρετανίας, αναφέρει ότι δέχεται πάρα πολλά τηλεφωνήματα από φοιτήτριες που θέλουν να μπουν στο επάγγελμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα