Για την νίκη οι Έλληνες διεθνείς

11:00 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

Κόντρα στην Γεωργία την Τρίτη το βράδυ, η Εθνική Ελλάδος θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό για να βρίσκεται το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας στα τελικά του EURO 2012 με τον Κώστα Κατσουράνη αλλά και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να υπογραμμίζουν πως οι Έλληνες διεθνείς θα παίξουν για την νίκη στην Τιφλίδα.

Ο Κατσουράνης

σε δηλώσεις του στον NOVASPORTS FM 94.6 τόνισε: "Είμαστε καλά. Αν πηγαίνεις για την ισοπαλία, συνήθως χάνεις. Αυτό έπαθαν και οι Κροάτες. Εμείς, όμως, πάμε για την νίκη. Τώρα, αν έρθει και η ισοπαλία, καλή θα είναι. Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι όλα τα παιδιά μπορούν να καλύψουν τις απουσίες και τα προβλήματα που υπάρχουν".
Για το πριμ που φημολογείται πως υποσχέθηκε η Κροατία στην Γεωργία προκειμένου η τελευταία να κερδίσει την Ελλάδα, ο διεθνής μέσος δήλωσε: "Δεν τα πολύ-πιστεύουμε αυτά που γράφουν".
Όσο για την νίκη επί της Κροατίας ο Κατσουράνης δήλωσε: "Αυτό θέλαμε να κάνουμε, να δώσουμε χαρά στους Έλληνες, έστω και για δυο ώρες. Να χαμογελάσουμε λίγο".

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λόγια του Σωκράτη Παπασταθόπουλο ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" τόνισε για το παιχνίδι της Τρίτης: "Δεν πάμε για την ισοπαλία. Μόνο η νίκη μας ενδιαφέρει. Και αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες και την ποιότητα μας, θα τα καταφέρουμε. Αυτή η ομάδα το μόνο που σκέφτεται είναι η νίκη. Και αυτή την νοοτροπία που διακρίνει την Εθνική θα πρέπει να την κρατήσουμε σε βάθος χρόνου".
Αναφερόμενος στα στοιχεία που έχουν κρατήσει ψηλά την εθνική, ο διεθνής στόπερ δήλωσε: " Η καλή χημεία, το εξαιρετικό κλίμα και η σταθερότητα», απαντά χωρίς περιστροφές ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. «Εκτός αγωνιστικού χώρου -συνεχίζει- αλλά και μέσα στο τερέν υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ των παικτών. Προπονητής και ποδοσφαιριστές έχουν εμπεδώσει ένα άριστο κλίμα, κάτι το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα και τη σταθερότητα που διακρίνει την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Ομως αυτά τα στοιχεία δεν ήρθαν από μόνα τους. Κατακτήθηκαν μέσα από τη σκληρή δουλειά. Εξάλλου είναι πολύ εύκολο για τον καθένα να διαπιστώσει ότι η Εθνική αποτελεί το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα αυτού που λέμε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Και μάλιστα ομάδα με προσωπικότητα".
Για το αν υπάρχει κάτι που ξεχωρίζει την σημερινή Εθνική από την Εθνική του 2004, ο διεθνής στόπερ δήλωσε: " Η πίστη στο αποτέλεσμα και τη νίκη. Αυτά βεβαίως δεν ήρθαν από μόνα τους. Κατακτήθηκαν μέσα από τη σκληρή δουλειά. Την καλή σχέση τόσο μεταξύ των παικτών όσο και ανάμεσα στους παίκτες και την εκάστοτε τεχνική ηγεσία. Η εθνική ομάδα τού σήμερα θέλει και επιδιώκει να είναι νικήτρια σε κάθε παιχνίδι. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη προκριματική φάση του Euro δεν έχουμε χάσει. Και γι' αυτό πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους. Είμαστε μια καλή ομάδα. Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σαν να είναι δίχως αύριο. Και παράλληλα έχουμε χτίσει επάνω στην καλή αμυντική λειτουργία. Η οποία προσπαθούμε να είναι καλύτερη από παι

Keywords
Τυχαία Θέματα