Κορυφή για Κορίνθιανς με επιστροφή Αντριάνο

10:30 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε η Κορίνθιανς την συντριβή της Βάσκο Ντα Γκάμα από την Ιντερνασιονάλ και με την επικράτηση της με 3-0 επί της Ατλέτικο Γκοϊανένσε βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το πιο σημαντικό γεγονός, πέρα από την νίκη, ήταν η επιστροφή του Αντριάνο στην ενεργό δράση με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να μπαίνει αλλαγή στο 79ο λεπτό δείχνοντας πως θέλει πολύ χρόνο ακόμα για να βρει ξανά το καλό πρόσωπο του μετά την πολύμηνη απουσία λόγω ρήξης στον αχίλλειο τένοντα. Η

Κορίνθιανς "καθάρισε" το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Λ. Καστάν (8'), Γουίλιαν (37') και Άλεξ (42').

Η Βάσκο Ντα Γκάμα ηττήθηκε με 3-0 από την Ιντερνασιονάλ και έχασε την πρωτιά που διατηρούσε μέχρι την 27η αγωνιστική. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης με τον Ντ' Αλεσσάντρο να κάνει το 1-0 στο 49ο λεπτό και τον Ίντιο στο 76ο λεπτό να κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0 για την Ιντερνασιονάλ διαμόρφωσε με γκολ στις καθυστερήσεις ο Τίνγκα.

Τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κορίνθιανς βρίσκεται η Φλαμένγκο η οποία, έπειτα από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, επικράτησε 3-2 της Φλουμινένσε αν και βρέθηκε να χάνει δυο φορές. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 60ο λεπτό με τον Σόμπις αλλά 8 λεπτά αργότερα η Φλαμένγκο ισοφάρισε με τον Νέβες. Στο 79ο λεπτό, ο Λανζίνι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Φλουμινένσε αλλά τρία λεπτά πριν το τέλος ο Μποτινέλι έκανε το 2-2. Την νίκη στην Φλαμένγκο έδωσε και πάλι ο Μποτινέλι με γκολ στις καθυστερήσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής στο Brasileirao
Κρουζέιρο-Σάο Πάουλο 3-3
Μποταφόγκο-Μπαΐα 2-2
Κοριτίμπα-Γκρέμιο 2-0
Αμέρικα-Ατλέτικο Μινέιρο 0-0
Σάντος-Παλμέιρας 1-0
Φλαμένγκο-Φλουμινένσε 3-2
Ιντερνασιονάλ-Βάσκο Ντα Γκάμα 3-0
Κορίνθιανς-Ατλέτικο Γκοϊανένσε 3-0
Αβαΐ-Ατλέτικο Παραναένσε 3-0
Σεαρά-Φιγκεϊρένσε 1-1

Keywords
Τυχαία Θέματα