Σάντος: Έτοιμοι οι παίκτες

09:50 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

Για την Τιφλίδα αναχωρεί η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας όπου αύριο κόντρα στην Γεωργία θέλει ένα βαθμό για να προκριθεί απευθείας στα τελικά του EURO 2012 με τον Φερνάντο Σάντος να υποστηρίζει πως οι Έλληνες διεθνείς είναι έτοιμοι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: "Θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι για

να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο".

Αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα στην Τιφλίδα εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος δήλωσε: "Η ομάδα είναι δυνατή και αποφασισμένη, παρά τις αντιξοότητες, με τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες. Η Εθνική ομάδα είναι, σαφέστατα, το πιο υγιές κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όλοι κάνουμε όμως, προσπάθεια για να υπάρξει υγεία σε όλους τους τομείς. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που έχει ομοιότητες με τα προηγούμενα, καθώς ΚΑΙ μετά την πολύ μεγάλη νίκη στο Ισραήλ ΚΑΙ τώρα, μετά την μεγάλη νίκη επί της Κροατίας, έχουμε κάποια προβλήματα. Είναι ένας τελικός και θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να είμαστε στα τελικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα