Για την ανατροπή ο Ολυμπιακός

09:09 26/2/2015 - Πηγή: AEK365

Πριν μια εβδομάδα στο παγωμένο Κίεβο, ο Ολυμπιακός έχασε 2-0 από τη Ντνίπρο, αποτέλεσμα που κάνει πολύ δύσκολη τη προσπάθεια του εν όψει της αποψινής ρεβάνς.
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η παράδοση δεν είναι με το μέρος της ομάδας του Πειραιά αφού ποτέ δεν κατάφερε να πετύχει τρία γκολ σε δεύτερο παιχνίδι μετά από ήττα σε νοκ

άουτ φάση διοργάνωσης της UEFA έχοντας τη ρεβάνς στην έδρα της.
Για το αποψινό παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Βίτορ Περέιρα περιμένει από τους παίκτες του να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα με τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο, δεξί μπακ τον Ελαμπντελαουί, στόπερ τους Αυλωνίτη και Σιόβα ενώ αριστερό μπακ θα είναι ο Μαζουακού. Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς θα είναι στον άξονα, με τον Φορτούνη και τον Ντοσεβί να κινούνται στις πτέρυγες. Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ θα είναι πίσω από τον Μήτρογλου.
Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Σαντάνα, Εντινγκά, Αφελάι, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος και Μπενίτες.
Δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Μανιάτης, ο τραυματίας Φουστέρ, οι Χάρα, Μπουχαλάκης και Σαλίνο που δεν έχουν δηλωθεί και ο Μποτία και Γιαννούλης για λόγους τακτικής.
Η Ντνίπρο θα αγωνιστεί με στόχο να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα. Πιθανή ενδεκάδα: Μπόικο, Φεντέτσκι, Ντόουγκλας, Τσεμπεργιάτσκο, Εζίντιο, Φέντορτσουκ, Κανκάβα, Ροτάν, Μπέζους, Κολοπλιάνκα, Ζουζούλια.
Διαιτητής στο Ολυμπιακός-Ντνίπρο θα είναι ο Ολλανδός Ντάνι ΜακΚέλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα