Ζαρντίμ: Κανείς δεν το πίστευε

07:43 26/2/2015 - Πηγή: AEK365

Σπουδαίο βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Μονακό που κέρδισε 3-1 την Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να σημειώνει πως κανείς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα ενώ είπε πως αυτή δεν είναι η μεγαλύτερη νίκη της Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο Emirates, ο Πορτογάλος τεχνικός της Μονακό τόνισε: "Δεν ήταν η μεγαλύτερη νίκη μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί κερδίσαμε και τη Ζενίτ και τη Λεβερκούζεν. Ειδικά η επικράτηση απέναντι

στους Γερμανούς ήταν αυτή που μας οδήγησε στη φάση των 16. Στο ξεκίνημα του αγώνα, η Άρσεναλ ήταν πολύ δυνατή και υποφέραμε κάπως, αλλά εμφανιστήκαμε πολύ δυνατοί αμυντικά και εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους".
Στη συνέχεια, ο Ζαρντίμ δήλωσε: "Κανείς δεν πίστευε πως αυτό το αποτέλεσμα είναι εφικτό και όμως συνέβη. Ακόμα όμως έχουμε δουλειά να κάνουμε στο δεύτερο παιχνίδι. Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τη Παρί την Κυριακή. Το ποδόσφαιρο είναι τέχνη, πρέπει να ξέρεις πώς αμύνεσαι και πώς επιτίθεσαι. Πρέπει να είσαι ισορροπημένος. Η Άρσεναλ μας έδωσε χώρους και το απολαύσαμε. Σε όρους τοποθετήσεων και αμυντικής προσήλωσης, ο Μπερμπάτοφ ήταν τρομερός".

Keywords
Τυχαία Θέματα