Το «λουκέτο», το γήπεδο και η… ρεβάνς

08:27 26/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η απόφαση της πολιτείας για την αναβολή μίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και όχι μεγαλύτερου διαστήματος, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία έχει ως τίτλο: «ζητείται ουσία», σημείωνοντας παράλληλα: «Καλώς δεν μπήκε γενικό λουκέτο. Η νέα αθλητική ηγεσία θέλει χρόνο για να αποδείξει αν θέλει και μπορεί να μπει στην ουσία των προβλημάτων»,

ενώ τονίζει: «ανάγκη να αναδειχθούν τα πραγματικά αίτια για το σημερινό χάλι στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο οι επιπτώσεις τους». Από εκεί και πέρα, γίνεται αναφορά στην συγγνώμη που ζήτησε ο Ανέστης από τους συμπαίκτες του αλλά και στα όσα είπε ο εκπρόσωπος του Αντρέ Σιμόες για την ΑΕΚ και τον πελάτη του. Σχετικά με τη «Βασίλισσα», φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Σταύρου Δουβή, όπου επισημαίνει πως η έξοδος στην Ευρώπη είναι αυτοσκοπός.

SPORTDAY

Με δεδομένο ότι αναβλήθηκε, προς το παρόν, μόνο η αγωνιστική της ερχόμενης εβδομάδας και μόνο για το πρωτάθλημα της Super League η εφημερίδα στέκεται στο ερώτημα με το πότε θα γίνει ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις τη Δευτέρα.

GOAL
Η συνάντηση που είχε ο Γιάννης Τσιρώνης με τον Άρη Βασιλόπουλο είναι το θέμα στο οποίο επικεντρώνεται η εφημερίδα, με τον αναπληρωτή Υπουργό να στέκεται στην μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει, που είναι τα επιπλέον 6 στρέμματα που έχουν παραχωρηθεί στην ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα