Γεωργιάδης: Η νίκη μετράει

11:42 3/8/2012 - Πηγή: AEK365

Με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ του Europa League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά το εκτός έδρας 2-0 επί της Μπνέι Γεχούντα με τον Γιώργο Γεωργιάδη να υπογραμμίζει πως ναι μεν η ομάδα δεν έπαιξε καλά αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη και τα δυο γκολ.

Ο Γεωργιάδης ήταν ο ένας από τους δυο σκόρερ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του Ισραήλ με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα: "Αυτό το γκολ μου δίνει μεγάλη χαρά, αλλά και ψυχολογία και δύναμη για να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό, να αυξήσω την απόδοση μου και να βοηθήσω ουσιαστικά την ομάδα μου για να πετύχει τους στόχους της".
Για το παιχνίδι, ο Γεωργιάδης δήλωσε: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί αν και είναι γεγονός πως είχαμε την κατοχή της μπάλας. Η αλήθεια είναι πως χάσαμε 2-3 ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ, όμως, δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο 45λεπτο γίναμε πιο σοβαροί, κυρίως ως προς την τελική μας προσπάθεια. Πετύχαμε δυο γκολ και σε τελική ανάλυση αυτό είναι που μετράει για την προσπάθεια που κάνουμε καθώς θέλουμε να προκριθούμε στα πλέι οφ του Europa League και στην συνέχεια στους ομίλους. Συνολικά δεν κάναμε σπουδαία εμφάνιση. Μετρά όμως η νίκη και τα δυο γκολ που πετύχαμε για την πρόκριση. Πλέον, από την δική μας απόδοση στο δεύτερο παιχνίδι, από τα δικά μας πόδια, εξαρτάται η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".
Όσο για την φάση του 18ου λεπτού όπου οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζήτησαν πέναλτι, ο Γεωργιάδης δήλωσε: "Είμαι σίγουρος 100% πως έγινε πέναλτι γιατί με ανέτρεψε ο αντίπαλος μου αντικανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο βοηθός δεν έδειξε στον διαιτητή ότι έγινε καθαρά μια παράβαση".

Keywords
Τυχαία Θέματα