Ανοιχτό του Κουίνσι, πλησιάζει μεταγραφή

«Κληρώνει» για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, την ώρα που η διοίκηση θεωρεί εφικτή την παραμονή του Κουίνσι...

Xθες, Πέμπτη (2/8), συναντήθηκαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας και Κώστας Ελευθεράκης, προκειμένου να αναλύσουν τα δεδομένα μετά την ενδεχόμενη πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μάδεργουελ και τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού για μια ή δύο μεταγραφικές κινήσεις. Στο
μεταγραφικό σχεδιασμό, συζητήθηκε ξανά το όνομα του Κουίνσι Οβούσου.

Εντός της σημερινής ημέρας, 3/8, θα πραγματοποιηθεί νέο ραντεβού, στο οποίο θα συμμετέχει τηλεφωνικά και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ώστε να ενημερωθεί από τη διοίκηση για τις κινήσεις της και να κάνει τις δικές του προτάσεις. Ομοίως, θα λήξει οριστικά και το θέμα του Γιώργου Καραγκούνη, προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.

Αναφορικά με την υπόθεση του Κουίνσι, σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal", ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή έχει το πάνω χέρι και φέρεται να ειπώθηκε στη χθεσινή συνάντηση πως όλα εξαρτώνται από το Τριφύλλι:

«Είναι πλέον στο χέρι μας το θέμα του Κουίνσι και θα γίνει μόνο με τους δικούς μας όρους».

Ως εκ τούτου, αν ληφθεί κοινή απόφαση, οι «πράσινοι» θα κάνουν νέα κίνηση προς την πλευρά του παίκτη, με δεδομένη την επιθυμία του Κουίνσι να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο Φερέιρα θεωρεί πως χρειάζεται δύο παίχτες για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, έναν εξτρέμ (Κουίνσι) κι έναν επιτελικό μέσο, η πρόθεση της διοίκησης είναι να προχωρήσει σε μια μόνο μεταγραφική κίνηση, για να μην υπερβεί το μπάτζετ που έχουν ορίσει. Μέλλει να δούμε ποια θα είναι η επιλογή των ανθρώπων του Τριφυλλιού για να κλείσει το ρόστερ της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα