21χρονος βασικός ύποπτος για την επίθεση στην Πάρο

11:12 3/8/2012 - Πηγή: AEK365

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη της άγριας επίθεσης σε 15χρονο κορίτσι στην παραλία της Πάρου συνεχίζονται και, σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ", οι Αρχές έχουν εντοπίσει έναν 21χρονο που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος.
Πρόκειται για έναν Πακιστανό ο οποίο βρέθηκε στην παραλία της Χρυσής Ακτής την νύχτα της επίθεσης. Μάλιστα οι υποψίες της αστυνομίας έγιναν πιο έντονες μετά την απόφαση του 21χρονου να αναχωρήσει ξαφνικά για την Αθήνα λίγες μέρες μετά την επίθεση.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής

έχουν συλλέξει από το δωμάτιο του 21χρονου ρούχα και άλλα αντικείμενα προκειμένου να γίνει έλεγχος γεννητικού υλικού με το δωμάτιο στο οποίο έμενε να βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης.
Επιπλέον η μητέρα της 15χρονης είχε αναφέρει στις Αρχές ότι είδε να διέρχεται από το σημείο της επίθεσης ένα νεαρός με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο, καθώς παρόμοια ρούχα φορούσε τη νύχτα της επίθεσης και ο 21χρονος αλλοδαπός.

Πάντως, το DNA που είχαν πάρει από τους δύο ντόπιους, που είχαν θεωρηθεί βασικοί ύποπτοι, δεν ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε πάνω στην κοπέλα. Η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει πάρει δείγματα DNA από 20 άτομα, τόσο από το οικείο περιβάλλον της 15χρονης όσο και από εργαζόμενους σε καταστήματα που επισκέφθηκε κατά την παραμονή της στο νησί της Πάρου. Μάλιστα, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ήδη έχουν πάρει καταθέσεις από δεκάδες άτομα, τα οποία εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στην παραλία, αλλά και σε κοντινά σημεία.
Την ώρα, πάντως, που οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρωπόμορφου τέρατος, η 15χρονη Μυρτώ εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά σταθερή και όλοι αισιοδοξούν ότι τελικά θα τα καταφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα