Γεωργαμλής: «Το γήπεδο της ΑΕΚ θα κάνει περήφανους του δημότες μας»

12:31 17/5/2014 - Πηγή: AEK365

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ

Λίγες ώρες πριν «ανοίξουν» οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι Συνδυασμοί που ζητάνε την ψήφο των Δημοτών, έκαναν το... ντεμαράζ τους, για να πείσουν τους πολίτες ότι αξίζουν να τους εμπιστευθούν την ψήφο τους, προκειμένου να κόψουν πρώτοι το νήμα. Και για το νήμα, στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, προβλέπεται αμφίρροπη μάχη για το ποιον οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν ως «πρώτο Πολίτη». Εάν κρίνουμε όμως από την συγκέντρωση που έκανε ο Συνδυασμός «Ένωση Δημοτών»,

τότε ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ότι το βράδυ της Κυριακής 18 Μαϊου, όταν θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, ο Λυσσανδρος Γεωργαμλής, ο αγαπημένος «Κόκος» των οπαδών της ΑΕΚ, να είναι στο β' γύρο για να διεκδικήσει μια Κυριακή αργότερα, στις επαναληπτικές εκλογές δηλαδή, τον δημαρχιακό θώκο της γενέτειρας πόλης του.

Περισσότερα από 800 άτομα είχαν συγκεντρωθεί το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 15 Μαΐου, στην Πλατεία Πατριάρχου στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να δώσουν μήνυμα νίκης στον συνδυασμό «Ένωση δημοτών Ν.Φ-Ν.Χ» ακούγοντας τον τελευταίο προεκλογικό λόγο του Λυσσανδρου Γεωργαμλή.

Του Λύσσανδρου, που είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της «Ένωσης» και φιλοδοξεί να γίνει Δήμαρχος στην πόλη που γιγαντώθηκε η ιδέα της ΑΕΚ. Στη Νέα Φιλαδέλφεια η οποία είναι πια είναι ενιαίος Δήμος με τη Νέα Χαλκηδόνα. Και ως βετεράνος ποδοσφαιριστής, τιμάει την ιστορία της «Ένωσης» την οποία έχει υπηρετήσει τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως βοηθός προπονητή.
Γι' αυτό και τον τίμησαν με την παρουσία της στην αυλαία της προεκλογικής καμπάνιας του συνδυασμού «Ένωση Δημοτών ΝΦ-ΝΧ» και η ιστορία της ΑΕΚ.

Γιατί ανάμεσα στους 800 ανθρώπου οι οποίοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στην Πλατεία Πατριάρχου, ήταν ένα μεγάλο κομμάτι, από την «ζωντανή» ιστορία του ποδοσφαίρου της ΑΕΚ. Το αποτελούσαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων της ΑΕΚ Στέλιος Σεραφείδης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Καραφέσκος, και τα μέλη Άρης Τσαχουρίδης, Νίκος Σεβαστόπουλος, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Μανώλης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Σταύρος Σταματής, Χρήστος Καλαϊτζίδης, Στέφανος Καλεντέρογλου, Κοσμάς Πεσιρίδης.

Μια ενδεκάδα άσων, που ήταν από νωρίς στο πλευρό του αγαπημένου «Κόκου», για να μοιραστούν μαζί του την ένταση της τελευταίας στιγμής και την αγωνία για το αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα όμως, προστέθηκαν σε αυτήν την ενδεκάδα και οι Χρήστος Αρδίζογλου, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και Λάκης Νικολάου. Παρόν ακόμη ο γυμναστής της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ Δημήτρης Μπουρουτζίκας, αλλά και ένας άσος, που από μόνος του είναι ιστορία για το μπάσκετ-και όχι μόνο-της ΑΕΚ. Ο Νίκος Νεσιάδης.!

Κοντά τους από τον χώρο του αθλητισμού και άλλοι άσοι. Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ Ηλίας Ατματσίδης, αλλά και ο Τοτης Φυλακούρης, που είναι υποψήφιοι για περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού . Όπως και ο Γιάννης Καλογεράς, που είχε συνεργαστεί με τον Λύσσανδρο Γεωργαμή, όταν είχε φορέσει την «πρασινο-τρίφυλλι» φανέλα και δεν έκρυψε ποτέ την εκτίμησή του για τον «κοκο» της ΑΕΚ.

Αλλά και ο Γιώργος Ουσταμπασίδης, επί σειρά ετών πρόεδρος στο Σύνδεσμο βετεράνων Νέας Ιωνίας και από τα κορυφαία μπακ του ιστορικού Ίκαρου Νέας Ιωνίας στη δεκαετία του 1970, αφού ο γιός του Γιάννης, είναι υποψήφιος με το συνδυασμό «Ένωση δημοτών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας». Και φυσικά ο έφορος του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ Ζαχαρίας Καμαρίος, η κόρη του οποίου Αγάθη-και κουμπάρα του Νίκου Νεσιάδη-είναι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος, στην εκλογική περιφέρεια Νέας Φιλαδέλφειας

Το «χρυσό 21» και οι παρουσίες «εκπλήξεις»

Δηλαδή ήταν εκεί, για να «στηρίζουν» τον Λυσσανδρο Γεωργαμλή, «21αστέρες» του αθλητισμού, εκ των οποίων οι «17» ανήκαν στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια. Λές και ήταν συνεννοημένο το σύμπιαν, η κάποια άγνωστη δύναμη είχε βάλει το χέρι της, για να υπάρξει αυτό το «21» ως αριθμός, που όπως είναι γνωστό, έπαιξε -και παίζει- σημαντικό ρόλο στην ιστορία του κόσμου της ΑΕΚ. Εκεί που ο Λυσσανδρος Γεωργαμλής, έχει φροντίσει να κάνει «γκελ» με φαροστάτη ως όνομα υποψηφίου συμβούλου στον συνδυασμό του, αυτό του Θωμά Μαύρου!

Ηχηρές παρουσίες από τον χώρο του αθλητισμού ήλθαν ως συμπαράσταση στον «Κόκο», γιατί τον εκτιμούν για το ήθος και την δράση του. Όμως δεν υπήρχαν παρουσίες μόνο από τον χώρο του αθλητισμού, αφού ο Λύσσανδρος είναι κάτι σαν την γνωστή μάρκα από... ουίσκι. Έχει παντού μόνο φίλους και είναι αγαπητός σε πολλούς χώρους. Μάλιστα με τους συνεργάτες του, πιστοποιώντας, ότι δίνουν βαρύτητα και στον πολιτισμό-κομμάτι του οποίου είναι και ο αθλητισμός- και με «μεγάλο χαρτί» στον συνδυασμό, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, τον πολύ καλό ηθοποιό Γιάννη Αιβάζη, πέτυχαν την παρουσία τόσο του τραγουδιστή Νίκου Γιώργα, όσο και του πολυτάλαντου και με αστείρευτες υποκριτικές ικανότητες Μάρκου Σεφερλή!

Τόσο οι αθλητικές, όσο και οι καλλιτεχνικές παρουσίες και κυρίως τα όσα είπαν για τον Γεωργαμλή, έκαναν αίσθηση! Και συζητήθηκαν όχι μονό από τους παρευρισκόμενους στη συγκέντρωση, αλλά και πολλούς άλλους στα στέκια της πόλης τόσο το ίδιο βράδυ, όσο και την επομένη!

Επιβεβαιώθηκε έτσι με τον καλύτερο τρόπο αυτό που μεταξύ άλλων είχε πει ο δημοσιογράφος και διευθυντής στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία Ευάγγελος Παναγόπουλος. Ότι δηλαδή «από αύριο, θα μιλάνε οι άλλοι για εμάς, μετά απ' όσα έχει προτείνει η Ένωση δημοτών με το πρόγραμμά της και μετά την αγάπη που έχει εισπράξει από τους κατοίκους Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας».

Η «Ένωση δημοτών» λοιπόν, ο συνδυασμός στον οποίο ηγείται ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, έκανε... σεισμό τόσο με τα όσα ακουστήκαν δια στόματος του υποψήφιου Δημάρχου, που πολλές φορές οι παρευρισκόμενοι τον χειροκρότησαν και φώναξαν το «ΛΥΣΣΑΝΔΡΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ» όσο και με τις εκπλήξεις που παρουσιάστηκαν στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωσή της.

Οι τρεις παλαίμαχοι της ΑΕΚ του ψηφοδελτίου

Κόσμος πολύς και ανάμεσά τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που έδωσαν για ακόμη μια φορά βροντερό παρόν για να ενισχύσουν ηθικά τους τρεις συμπαίχτες τους, που πλαισιώνουν τον συνδυασμό του «Ένωση δημοτών», ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι .

Πρώτος -και αλφαβητικά- ο ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ, που για ακόμη μια φορά, νομίζαμε ότι βρισκόμασταν στο «Νίκος Γκούμας» από τις εκδηλώσεις του κόσμου, όταν ακούστηκε το όνομά του, από τους παρουσιαστές της βραδιάς.

Η πρώτη, όταν εκφωνήθηκε το όνομά του, με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που ήταν παρόντες. Και η δεύτερη, όταν ο εκφωνητής, καλούσε έναν -έναν τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, να ανέβουν στο πάλκο, για να χαιρετήσουν τον Λυσσανδρο, ως ηγέτη του συνδυασμού νίκης. «Ποιος-ποιος-ποιος, ο Μαύρος ο Θεός» φώναζε ο κόσμος. Και ο Θωμάς, που είναι γεννημένος νικητής, ήταν πανευτυχής και ανταπέδιδε προτάσσοντας την παλάμη του και το σήμα της νίκης. «Συμμετέχω στο συνδυασμό το Λυσσανδρου, για δύο λόγους. Αφ' ενός μεν γιατί δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Μιλάει απλά και μέσα από την καρδιά του. Ο,τι έχει να πει το λέει στα ίσα, χωρίς διπλωματίες, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος Δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά οι πράξεις. Και ο δεύτερος, γιατί τον γνωρίζω από μικρό παιδί και θεωρώ ότι εκτός του πνεύμα του μαχητή, έχει και αυτό του νικητή» μας τόνιζε ο Θωμάς επισημαίνοντας, ότι όταν ήταν στην ΑΕΚ, μάζευε τους «μικρούς» και τους επεσήμανε, ότι εάν κερδίσουν μια μικρή ομάδα, δεν θα έχει και τόσο σημασία ούτε γι΄αυτούς, ούτε για τον κόσμο. Η νίκη επί της μεγάλης ομάδας, όπως ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ και η επικράτηση στα δύσκολα είναι το πάν. Και ο «Θ-ε-ωμάς» κατέληξε. «Πιστεύω ότι μια τέτοια νίκη θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το βράδυ της Κυριακής 18 Μαίου, γιατί τόσο ο Λυσσανδρος, όσο και τα άλλα παιδιά που συμμετέχουν στον συνδυασμό, έχουν το πνεύμα του νικητή»

Ο έτερος είναι ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΑΣ. Γέννημα-θρέμμα Νεοφιλαδελφιώτης (σ.σ γεννημένος στις 23 Ιουνίου 1944) με το πατρικό του, σπίτι απέναντι από την «Θύρα 18» του «Νίκος Γκούμας», ξεκίνησε να παίζει μπάλα στην ΑΕΚ από τα 12 του χρόνια. Και μετα από ενν΄λεα χρόνια πορείας σε 'τσικο' εφηβική και ερασιτεχνική ομάδα της ΑΕΚ με την οποία πήρε τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδος, το 1965 σε ηλικία 21 χρονών έγινε «επαγγελματίας». Μάλιστα συμμετείχε και στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος του 1967, ενώ στην ΑΕΚ, έμεινε μέχρι το 1969. Ο Μιχάλης Σιμιγδαλάς, είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και ως πολυπράγμων-ταμίας και προπονητής-και αυτός, που κανονίζει τα παιχνίδια των βετεράνων της ΑΕΚ.

Και ο τρίτος «κιτρινόμαυρος» παλαίμαχος που συμμετέχει στον συνδυασμό είναι ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ. Ο «Βιλάβέρντε» της ΑΕΚ στη δεκαετία του 1970 και από τα κορυφαία-αν όχι το κορυφαίο-αριστερό μπακ στην ιστορία της ΑΕΚ, έχει πείρα από αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού έχει εκλεγει πολλες φορές σύμβουλος στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Μάλιστα είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος καθαριότητας στην περιοχή

Κάποια σημεία από το πρόγραμμα και

όσα ειπώθηκαν για το γήπεδο της ΑΕΚ,

Η πρώτη έκπληξη που αντίκριζαν όσοι βρέθηκαν στην προεκλογική συγκέντρωση της «Ένωσης δημοτών ΝΦ-ΝΧ», ήταν ο Νίκος Γιώργας. Ο νικητής του περσινού reality «Fame story», με το φωνητικό του εκτόπισμα, γέμισε το πάλκο πάνω στο οποίο λίγο αργότερα θα ανέβαινε ο Λυσσανδος, για τον τελευταίο προεκλογικό του λόγο. Και μετά το My way του Frank Sinatra, ήταν σα να έδειχνε τον δρόμο για την Δημαρχία, στον Λυσσανδρο Γεωργαμλή.

Ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Παναγόπουλος, ήταν αυτός που προλόγισε τον Λυσσανδρο Γεωργαμλή, επισημαίνοντας, ότι «αγκαλιάστηκε» από τον κόσμο, αφού 'είναι ένας από εσάς για εσάς'. Και τόνισε: «Δεν είναι ώρες για λόγια, , αλλά ώρα για την ψήφο σας και μετά για πράξεις. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να εκλέξουμε Δήμαρχο, μέσα από τα σπλάχνα της Φιλαδελφιώτικης κοινωνίας, που έχει όραμα για την πόλη». Και τον κάλεσε στο βήμα με το αφοπλιστικό.. «θα σε προσφωνήσω όπως πρέπει... Δήμαρχε Λυσσανδρε Γεωργαμλή, σε καλοσωρίζουμε στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέα Χαλκηδόνας».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος, αφού δήλωσε συγκινημένος για τη παρουσία του κόσμου και τους ευχαρίστησε ανέλυσε το πρόγραμμα του Συνδυασμού του. Ένα πρόγραμμα που ρίχνει βαρύτητα στην κοινωνική πολιτική και την πολιτιστική και αθλητική δράση στην περιοχή.

Από τα βασικά που ειπώθηκαν ήταν ότι θα διεκδικηθούν από τον ΟΣΚ οι ελεύθεροι χώροι του σχολικού συγκροτήματος των πρώην ΚΑΤΕΕ, για δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου και ότι θα διεκδικηθεί τοι γήπεδο του «Κόκκινου Μύλου» για την χρήση από τον «Ατταλο» και τον Χαλκηδονικό. Επίσης, ότι θα αναπλάθουν όλοι οι ανοιχτοί αθλητικοί χώροι της πόλης, ότι θα στηριχθούν έμπρακτα οι αθλητικοί σύλλογοι, ότι θα αναπτυχθούν προγράμματα μαζικού αθλητισμού και ότι θα δημιουργηθούν φυσικοί διάδρομοι ποδηλάτου.

Όσον αφορά στον πολιτισμό μίλησε για επαναφορά του ετήσιου φεστιβάλ για τις αλησμόνητες πατρίδες, για έκδοση που θα αφορά την ιστορία του Δήμου, ανάπτυξη δράσεων πανελλαδικής και διεθνούς εμβέλειας και πληροφόριση των νέων για την ιστορία και την πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής, δημιουργία κινηματογραφικής λέσχης για παιδιά και ενήλικες, εξασφάλιση ειδικών τιμών για τους δημότες σε παραστάσεις εκθέσεις αι εκδηλώσεις εκτών των ορίων του Δήμου, ενίσχυση και ανάπτυξη εθνικοτοπικών συλλόγων.

Μίλησε για την καθαριότητα και υπογειοποίηση των κάδων, για άμεση εφαρμογή προγραμμάτων δωρεάν προληπτικής, για ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», σύσταση ειδικού γραφείου ενημέρωσης για θέματα υγείας και συνταξιοδότησης, αλλά και για δημιουργία δημοτικοί κοινωνικού ταμείου, που θα ενισχύει τους δημότες οι οποίοι δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις άμεσες ανάγκες τους, όπως δαπάνες υγείας, διακοπής παροχής ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ.

Είπε και άλλα ο υποψήφιος Δήμαρχος, πριν κρατήσει για επίλογό του το καλύτερο. Αυτό που «κείει» όλους τους φίλαθλους της ΑΕΚ και είναι το θέμα του γηπέδου. «Άφησα τελευταίο το γήπεδο της ΑΕΚ με το οποίο η Νέα Φιλαδέλφεια είναι ταυτισμένη, ακόμη και με την ιστορική της διαδρομή. Δεν συζητώ ότι πρέπει να γίνει και πάλι το γήπεδο εκεί που ανήκει και η ΑΕΚ. Στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και όσο πιο σύντομα τόσο καλυτερ, αφού η δημιουργία του γηπέδου, θα κάνει περήφανους και πάλι τους δημότες μας» τόνισε. Και δεν ήταν λίγοι αυτοί που φώναξαν, ό,τι και οι οπαδοί της ΑΕΚ στα γήπεδα. Δηλαδή «Γήπεδο στη Νεα Φιλαδέλφεια»...

Οι ρήσεις Λάκη Νικολάου και το σύνθημα

«Λυσσανδρε μαζί για μια καινούργια αρχή»

Και μετά ο «Κόκος» κάλεσε στο πάλκο τον Λάκη Νικολάου, που όλοι γνωρίζουν την τεράστια προσφορά του στην ΑΕΚ: «Πολλοί, θα αναρωτιέστε τι δουλειά έχει ένα ορθοπεδικός σε προεκλογική συγκέντρωση. Ηρθα για να 'στηρίξω' τον Λυσσανδρο, που ό, τι έχει κάνει μέχρι τώρα, το έκανε σωστά. Και ελπίζω να του δώστε δύναμη αυτή η νέα του προσπάθεια, που την κάνει με πολλή αγάπη, να είναι η αρχή, για να βγάλει δημιουργικά την αγάπη που έχει για αυτή την πόλη. Και φυσικά σ' αυτή την πόλη που όλοι αγαπήσαμε να δούμε και πάλι το γήπεδό μας, αφού η ΑΕΚ είναι ταυτισμένη με τη Νέα Φιλαδέλφεια. Όλοι ενωμένοι θα πάμε την Κυριακή, για μια καινούργια με τον Λυσσανδρο αρχή», είπε και καταχειροκροτήθηκε.

Ο γιατρός, ουσιαστικά υιοθετούσε το σύνθημα που φώναζαν οι παρευρισκόμενοι κάθε φορά, που ο Λύσσανδρος χρησιμοποιούσε την λέξη «Ένωση» για να επισημάνει ότι η δουλειά στον Δήμο πρέπει να είναι συλλογική. Ότι ουσιαστικά ήταν, είναι και θα παραμείνει ακόμη και ως «πρώτος πολίτης» στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα, ένας από αυτούς' και εάν του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης την Κυριακή 18 Μαίου, «ενωμένοι, θα μπορούν να πετύχουν πολλά». Και όταν έλεγε «Είμαστε όλοι ,δημότες ενός από τα πιο προικισμένα προάστια του λεκανοπεδίου της Αττικής. Δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Νιώθω την αγάπη σας και την ανάγκη σας να πορευτούμε Ενωμένοι για την αναγέννηση του Δήμου μας», η ιαχή «Λυσσανδρε μαζί για μια καινούργια αρχή», δονούσε τον ουρανό της περιοχής

Τα πειράγματα από τον Μάρκο Σεφερλή και η ευχή του

Οι παρευρισκόμενοι αποθέωσαν τον γιατρό Λάκη Νικολάου για όσα είπε και λίγο αργότερα, τον Μάρκο Σεφερλή. Ο κορυφαίος Αριστοφανικος ηθοποιός της χώρας, ήταν το 'κλού' της βραδιάς. Αστειεύτηκε με τον κόσμο και με το γνωστό του αστείρευτο χιούμορ, απέδειξε πόσο μάστορας είναι στο παιχνίδι με τις λέξεις και να παρασέρνει τον κόσμο εκεί που επιθυμεί...

«Είμαστε καλά» ρώτησε. Και στην κατάφαση από τους παρευρισκομένους επεσήμανε: «Και από την Κυριακή, με Δήμαρχο Γεωργαμλή, θα είμαστε ακόμη καλύτερα» . Και συνέχισε να ...παίζει με τον κόσμο. «Ξέρετε, μου είπε ότι άμα βγει Δήμαρχος, θα με κάνει ...οδηγό του. Παλιά είχα ένα ταξί και ξέρω όλους τους δρόμους. Οπότε που θα βγει καλύτερο οδηγό,

Έπαιξε σε διάλογό του με τους παισκόμενους με την ρήμα «ρίχνω» και τα παράγωγά του, όπως «ρίξε», «ρίξτε» , και κατέληξε. «Ολοι γνωρίζετε τι ψήφο θα ρίξετε την Κυριακή. Και ρίξτε και μια τελευταία ματιά σε αυτή την πόλη, γιατί από την στιγμή που θα εκλέξετε ως Δήμαρχο τον Λύσσανδρο, η πόλη που όλοι αγαπάμε, θ' αλλάξει προς το καλύτερο» Χαρακτήρισε αψεγάδιαστο χαρακτήρα τον υποψήφιο Δήμαρχο και τόνισε πως «όλοι μαζί προχωράμε για μια νέα, για Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα αρχή» Και αυτό έγινε και το σύνθημα της βραδιάς... «Λυσσανδε μαζί για μια καινούργια αρχή» φώναζε ο κόσμος. Και ο Λυσσανδρος, έβαλε το χέρι στην καρδιά. Σα να ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους συνδημότες του, για την ανταπόκριση και να επισφράγιζε από καρδιάς το συμβόλαιο που υπογράφει μαζί τους.

Στη συνέχεια, ανέβασε στο βήμα την συγκίνημένη μητέρα του κυριία Κούλα. «Είναι η μητέρα μου και εξ αιτίας αυτής της γυναίκας είμαι σήμερα κοντά σας» είπε και την ευχαρίστησε.

Και στη συνέχεια, μετά τον προεκλογικό του λόγο, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, παρουσίασε τους 72 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του. Οι 48 από αυτούς είναι υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια Νέας Φιλαδέλφειας. ΟΙ 18 στην περιφέρεια της Νέας Χαλκηδόνας και οι έξι, για την δημοτική κοινότητα Νέας Χαλκηδόνας. Για το ποια θα είναι των δημοτών η επιλογή, θα το γνωρίζουμε αργά βράδυ την Κυριακή..


Η Ρένα Κάπου και ο Μαύρος
Από τις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους, στην εκλογική περιφέρεια της Νέας Χαλκηδόνας είναι η κυρία Καππου Iagrossi Irena(Ρένα), σύζυγος του επί χρόνια σύμβουλου επικοινωνίας και εκδότη, Ανδρέα Κάππου. Η Ρένα Κάππου, είναι οπαδός της ΑΕΚ και είχε συνεργαστεί πέρσι με το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ-με το οποίο ασχολείται και η Νάνσυ Λάλη- ως χορηγός. Ασχολείται με τα κοινά, εδώ και χρόνια, αφού ενεργοποιείται σε πολιτιστικούς-καλλιτεχνικούς συλλόγους και Συλλόγους Γονέων. Και εκείνο που την ‘κέρδισε' από τον Λυσσανδρο Γεωργαμλή, για να δεχτεί την πρότασή του να γίνει υποψήφια, ήταν η αμεσότητα του χαρακτήρα του, και ότι ποτέ δεν έχει ακούσει κάποιον να πει άσχημη κουβέντα γι΄αυτόν! Επίσης, ότι πλαισιονόταν από ανθρώπους όλων των τάξεων. Από επιστήμονος, μέχρι βετεράνους ποδοσφαιριστές. Και δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του, για τον Θωμά Μαύρο, με τον οποίο και φωτογραφήθηκε. «Ήσουν, είσαι και θα παραμείνει ένα σύμβολο για την ΑΕΚ» του είπε. Και ο Θωμάς όταν έμαθε ότι είναι υποψήφια, «έπλεξε» το εγκώμιο για την γοητεία της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία. «Έχεις καθαρό βλέμμα και θεωρώ ότι οι συμπολίτες σου θα σε τιμήσουν με την ψήφο τους» της είπε και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Keywords
ΑΕΚ, γηπεδο, frank sinatra, εκλογες, σιγουρο, μαΐου, νέα, αρης, κοκο, δραση, ελευθεροτυπια, παο, οσφπ, ΠΑΟΚ, ιουνίου, fame, οσκ, δεη, ευδαπ, προσφορες, ηρθα, ταξι, κινηση στους δρομους, ολυμπιακος, παναθηναικος, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , δημοτικες εκλογες 2010, δημοτικοι συμβουλοι, δημοτικοι συμβουλοι δημου αθηναιων, αποτελεσματα δημοτικων συμβουλων , εκλογικα αποτελεσματα, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, θεματα πανελληνιων, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αποτελεσματα πανελληνιων, διακοπες δεη, σταυρος δημας, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, θεμα εκθεσης 2012, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, αλλαγη ωρας 2013, αμα, ητανε μια φορα, εκλογες 2010 δημοτικες, αποτελεσματα, το θεμα, αυλαια, βημα, γηπεδα, δουλεια, δωρεαν, ευδαπ, ηθοποιος, θεμα, μητερα, μπασκετ, οσκ, οσφπ, παιχνιδια, προγραμμα, ρησεις, ρωτησε, ωρα, αγαπη, αγωνια, αθλητισμος, αναγεννηση, απλα, βετερανος, βλεμμα, βραδυ, γινει, γοητεια, δυναμη, δημος, εγινε, ευκαιρια, ειπαν, ειπε, εκθεσεις, εκτιμηση, εξι, επιτυχια, ετων, ζαχαριας, ιδεα, ιδιο, ηλικια, υπηρχαν, θωμας, κυρια, κυριακατικη ελευθεροτυπια, λογια, λογο, μαυρο, μαΐου, ματια, μιχαηλιδης, μικρο, νικη, νημα, ομαδα, οικογενεια, ονομα, οραμα, ουισκι, ουσιαστικα, παιδι, παιδια, παθος, παμε, παο, ρημα, προγραμματα, ρολο, σιγουρο, συνεχεια, συντομα, σειρα, συγκεντρωση, σπιτι, συλλογοι, ταυτοτητα, τμημα, φεστιβαλ, φυσικα, φορα, χερι, χιουμορ, χρηστος, ωρες, ανηκει, ασχημη, δημητρης, εφαρμογη, ενωση, frank sinatra, ηρθα, ιουνίου, κομματι, καρδια, κυριακη, λακης, λεξεις, μαυρος, μια φορα, παιχνιδι, σημα, θεματα, υγειας, θωμα, βοηθος, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα