To τετ α τετ Μελισσανίδη - Δέλλα και ο Λάζοβιτς

10:56 17/5/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τον Τραϊανό Δέλλα και το ενδεχόμενο της παραμονής του στον πάγκο της ΑΕΚ έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα σήμερα. "Πρώτα μιλάνε, μετά αποφασίζει", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Το ραντεβού που θα κρίνει τα πάντα, αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο καθοριστικός ρόλος του Μπάγεβιτς σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η στάση του Λυμπερόπουλου".

SPORTDAY

Για "θετικά μηνύματα και αισιοδοξία" στη υπόθεση Λάζοβιτς, γράφει με τη

σειρά της η SD.


LIVE SPORT

Από την πλευρά της η LS γράφει για τον Σέρβο: "Παράταση στην υπόθεση Λάζοβιτς, λόγω της αναβολής των αγωνιστικών στη Σερβία!", ενώ προσθέτει πως "επιμένουν στην Κρήτη για... Μπέλιτς".


GOAL

Με τον Κοροβέση ασχολείται το Goal. Αναλυτικά σημειώνει:
"Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι πληροφορίες από το στρατόπεδο των «κυανόλευκων» κάνουν λόγο για άμεση πώληση ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου «παίζει» πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι εδώ και αρκετό καιρό. Είναι γνωστό πως η ΑΕΚ επιθυμεί την απόκτηση του Νίκου Κοροβέση, του πιο πολύτιμου νεαρού παίκτη του συλλόγου των Ιωαννίνων και είναι πολύ πιθανό να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», άνθρωπος της ΑΕΚ επικοινώνησε με την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη για την πώληση του νεαρού μπακ-χαφ. Το ποσό που φαίνεται να απαιτεί το αφεντικό του ΠΑΣ αγγίζει τις 300.000 ευρώ, αλλά στην Ενωση θέλουν να ρίξουν την τιμή.

Με τον ίδιο τον Κοροβέση δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα στο συμβόλαιό του. Είναι δεδομένο ότι η συμφωνία θα επέλθει και μάλιστα ο παίκτης περιμένει να κληθεί να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει. Ο 22χρονος μπακ-χαφ προορίζεται για την αριστερή αμυντική γραμμή και θα αποτελέσει δίδυμο με τον Σταύρο Πεταυράκη, η παραμονή του οποίου είναι δεδομένη. Ο Κοροβέσης μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, αν και γι' αυτή τη θέση στην Ενωση αναζητούν το καλύτερο δυνατό".

Keywords
Τυχαία Θέματα