Επαφή για τον Σίλντενφελντ

10:38 17/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Νίκος Νταμπίζας θα έχει σήμερα Σάββατο συνάντηση με τον ατζέντη του Γκόρντον Σίλντενφελντ στη Θεσσαλονίκη, εξετάζοντας το ενδεχόμενο παραμονής του Κροάτη μπακ στον Παναθηναϊκό.
Οι εμφανίσεις του διεθνούς αμυντικού ειδικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έκαναν τους «πράσινους» να βλέπουν με θετικό μάτι την μονιμοποίησή του στο ρόστερ, καθώς αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα από τη Ντιναμό Μόσχας.
Στη σημερινή συνάντηση που θα γίνει στη συμπρωτεύουσα στο περιθώριο

του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, ο Νταμπίζας αναμένεται να προτείνει διετές συμβόλαιο στον παίκτη, με αποδοχές που μαζί με μπόνους θα φτάνουν περίπου τις 300.000 ετησίως, ενώ φέτος ο Παναθηναϊκός κάλυψε τις 250.000 από τις 800.000 ετησίως που αξίζει συνολικά το συμβόλαιό του με τους Ρώσους.
Αν η πλευρά του Κροάτη πει το «ναι», τότε θα ακολουθήσει η δική του προσπάθεια να πείσει τη ρωσική ομάδα να τον αποδεσμεύσει από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ώστε να μετακομίσει ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό, αν όμως ο Κροάτης ή η ομάδα του πουν «όχι», τότε το «τριφύλλι» αναμένεται να ξεκινήσει την αναζήτηση άλλου κεντρικού αμυντικού

Keywords
Τυχαία Θέματα