Φουρέιρα: Σε όποιον αρέσω

20:27 1/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ξέσπασε η Ελένη Φουρέιρα στην τελευταία της συνέντευξη για λογαριασμό του ηλεκτρονικού περιοδικού, KOOL. Η δημόσια παραδοχή της ότι είναι από την Αλβανία έγινε θέμα συζήτησης κάτι που έχει ενοχλήσει την ίδια.

«Ο καθένας έχει την άποψή του. Δεν μου αρέσει, όμως, το 2014 να είμαστε τόσο ομοφοβικοί και τόσο προκατειλημμένοι. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη κάποιου που δεν συμπαθεί τους gay ή δεν σέβεται τα δικαιώματά τους. Εμένα αυτή είναι η άποψή μου, η αφίσα του pride που ανέβασα στο instagram.

Η αφίσα δείχνει δύο άντρες ελεύθερους κι ένα μωρό ελεύθερο, από τη στιγμή που γεννιέται να εκφραστεί όπως θέλει. Αυτό δείχνει για μένα. Και ίσως το δικαίωμα ενός gay ζευγαριού να υιοθετήσει ένα παιδί. Ένα παιδί που πεινάει, που πεθαίνει από τις αρρώστιες να το μεγαλώσουν με αγάπη. Δεν έχουν σημασία τα πλούτη... Δεν σημαίνει ότι ένα παιδί θα γίνει gay αν μεγαλώσει με gay γονείς, είναι πολύ στενόμυαλη αυτή η σκέψη. Είναι λάθος να υπάρχουν παιδιά στο δρόμο και κάποιοι να μην μπορούν να τα υιοθετήσουν και να τους δώσουν αγάπη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα