Έβγαλε αποστολή για... τον Βορρά ο Χριστόπουλος

20:25 1/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την Δευτέρα αποστολή για δύο αγώνες του Πλατανιά, αυτά με τον Πανθρακικό και τη Βέροια για την 6η και την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Πιο συγκεκριμένα μετά την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας στο Μάλεμε, ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γκσπούρνινγκ, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ζουμπουλάκη, Ιτούα,

Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδη, Ντεντάκη, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσοντάκη, Τσουράκη και Φιγκέιρα.

Η αποστολή του Πλατανιά θα αναχωρήσει αύριο, Τρίτη (το πρωί) αεροπορικώς για την Αθήνα και εν συνεχεία -και πάλι αεροπορικώς- για την Αλεξανδρούπολη. Αμέσως μετά, θα μεταβεί οδικώς στην Κομοτηνή, όπου και θα διανυκτερεύσει το βράδυ της Τρίτης. Μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, η ομάδα θα διανυκτερεύσει την Τετάρτη 3/12 και την Πέμπτη 4/12 στην Κομοτηνή, ενώ την Παρασκευή 5/12 θα αναχωρήσει οδικώς για την Βέροια, όπου το Σάββατο 6/12 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Στα Χανιά, η αποστολή του Πλατανιά θα φτάσει την ερχόμενη Κυριακή (αεροπορικώς από την Θεσσαλονίκη).

Keywords
Τυχαία Θέματα