Ινδές επιτίθενται σε άντρες που τις παρενόχλησαν και γίνονται σύμβολα θάρρους (VIDEO)

19:29 1/12/2014 - Πηγή: AEK365

Στην Ινδία που οι γυναίκες πέφτουν συνεχώς θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης δύο κοπέλες δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στους θύτες τους.

Οι δύο νεαρές αδερφές, ηλικίας 22 και 19 ετών, η Άρτι και η Πούτζα Κούμαρ, παρενοχλήθηκαν από τρεις άνδρες σε γεμάτο λεωφορείο την Παρασκευή, την ώρα που επέστρεφαν σπίτι τους στην πόλη Ρόχτακ στο κρατίδιο Χαριάνα.

Ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες δεν έκαναν τίποτα, οι δυο τους ανέλαβαν δράση κι άρχισαν να χτυπούν τους δράστες, κυρίως με τις ζώνες τους!

Μετά τη δημοσιοποίηση

του βιντεο οι δύο Ινδές δέχονται συγχαρητήρια, ενώ πρόκειται να λάβουν και αποζημίωση. Οι δράστες της επίθεσης συνελήφθησαν από την αστυνομία καθώς αναγνωρίστηκαν χάρη στο βίντεο που τράβηξε μια έγκυος επιβάτης.

Τα περισσότερα σχόλια τα οποία έχουν γίνει κάτω από το βίντεο χαιρετίζουν το θάρρος των δύο νεαρών γυναικών, ενώ κάποια καταγγέλλουν την απάθεια των άλλων επιβατών, κάποιοι από τους οποίους ακούγονται να κάνουν σαρκαστικά σχόλια.

«Ζήτω οι γενναίες κοπέλες. Ξυπνήστε θεατές! Είναι ντροπή ότι η μοναδική η οποία επενέβη ήταν μια έγκυος», έγραψε η Ινδή ηθοποιός Φρίντα Πίντο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ρόχτακ δεσμεύθηκε ότι θα διεξαχθεί άμεση έρευνα για το συμβάν. Οι γυναίκες κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση, αφού αρνήθηκαν τις προτάσεις των ανδρών.

«Έκαναν χειρονομίες, μας ακούμπησαν και μας προσέβαλαν», δήλωσε η νεαρή Πούτζα στο τηλεοπτικό δίκτυο NDTV. «Δεν μπορέσαμε να το ανεχθούμε άλλο και αρχίσαμε να τους χτυπάμε. Ένας άνδρας έπιασε την αδελφή μου από το χέρι και ένας άλλος με κράτησε από τον λαιμό. Τότε η αδερφή μου έβγαλε τη ζώνη της και άρχισε να τους χτυπά», πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής του κρατιδίου Χαριάνα, Μ. Λ. Χάταρ, υποσχέθηκε να δώσει αποζημίωση 31.000 ρουπιών (400 ευρώ) σε κάθε μία από τις κοπέλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα