Απομένουν τα τυπικά της στέψης... (VIDEO)

23:43 26/3/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΠΑΡΜΑ: 2-1
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Τα τυπικά απομένουν για να στεφτεί και φέτος πρωταθλήτρια η Γιουβέντους, καθώς κέρδισε με 2-1 την Πάρμα και ξέφυγε κι άλλο από τη Ρόμα. 15Χ15 στο Τορίνο η "Μεγάλη Κυρία" που σπαέι τα κοντέρ!

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Μιράντε είπε όχι σε όμορφο σουτ του Πίρλο, ενώ στο 13' ο Κασάνο έβγαλε όμορφη σέντρα, αλλά κανείς δεν βρήκε την μπάλα. Στο 17ο λεπτό ο Μπουφόν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Παρόλο και στο 25' ο Τέβες με διαγώνιο σουτ από δεξιά έγραψε το 1-0 για τη Γιουβέντους.

Στο 29' ο Μιράντε μπλόκαρε την κεφαλιά του Γιορέντε, αλλά στο 32 ο Τέβες μετά από ασταθή επέμβαση του Μιράντε σε σουτ του Βιδάλ, έκανε το 20 από κοντά. Στο 39' ο Φελίπε παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ.

Η Πάρμα μπήκε καλύτερα στο β' μέρος και στο 62ο λεπτό ο Μολινάρο με τρομερό σουτ από τα όρια της περιοχής, έκανε τα 2-1, αλλά στο 65' οι φιλοξενούμενοι έχασαν με κόκκινη κάρτα τον Αμάουρι και στο 68' ο Γιορέντε αστόχησε από καλή θέση. Στο 77ο λεπτό ο Μιράντε είπε όχι σε προσπάθεια του Κουαλιαρέλα,.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κάσερες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ (70' Ίσλα), Βιδάλ, Πίρλο (67 Μαρκίζιο), Πογκμπά, Ασαμόα, Τέβες, Γιορέντε (74' Κουαλιαρέλα).

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Παλέτα, Λουκαρέλι (61' Κασάνι), Φελίπε, Μπιαμπιανί, Παρόλο, Μαρκιόνι (78' Σκελότο), Όμπι (61' Άκουα), Μολινάρο, Αμάουρι, Κασάνο.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΜΙΛΑΝ: 0-2
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Τέλος στα όνειρα της Φιορεντίνα για σεντόνι έβαλε η Μίλαν που τη νίκησε μέσα στο «Αρτέμιο Φρανκι» με 2-0.

Στο 3ο μόλις λεπτό το σουτ του Χόντα έξυσε το δοκάρι της Φιορεντίνα, ενώ στο 8' μετά από σέντρα του Κουαδράδο, ο Μάτρι δεν μπόρεσε να σκοράρει εξ επαφής. Η Μίλαν πήρε κεφάλι στο σκορ στο 18ο λεπτό, καθώς ο Νέτο απέκρουσε ασταθώς το φάουλ του Μπαλοτέλι και στην επαναφορά ο Μεσές έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα ενώ στο 26' ο Ραμί έκοψε σωτήρια τον Κουαδράδο και στο 30' ο Νέτο είπε όχι σε σουτ του Μουντάρι. Στο 37' ο κίπερ της Φιορεντίνα σταμάτησε το σουτ του Τααράμπτ και τρία λεπτά μετά ο Μουντάρι σούταρε ψηλά άουτ από ιδανική θέση.

Στο 49ο λεπτό η κεφαλιά του Μάτρι έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 51' τα σουτ των Αμπροσίνι και Τααράμπτ δεν βρήκαν στόχο. Τελικά στο 64ο λεπτό ο Μπαλοτέλι με τρομερό φάουλ έκανε το 2-0 για τη Μίλαν.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Πασκουάλ (18' Ρονκάλια), Γκονσάλο, Σάβιτς, Τόμοβιτς (68' Βόλκσι), Φερνάντες, Βαλέρο, Αμπροζίνι, Χοακίν (80' Μάτος), Κουαδράδο, Μάτρι

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μεσές, Κονστάντ, Μπονέρα, Ραμί, Ντε Γιονγκ, Μουντάρι, Κακά, Τααράμπτ (80' Μπίρσα), Χόντα, Μπαλοτέλι (89' Τζακάρντο)

ΤΖΕΝΟΑ-ΛΑΤΣΙΟ: 2-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Μεγάλη νίκη με 2-0 πέτυχε η Τζένοα επί της Λάτσιο που πλέον περιμένει μόνο απ' το Κύπελλο για να βγει Ευρώπη.

Στο 2ο λεπτό το σουτ του Στουράρο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 4' ο Μπερίσα είπε όχι σε κεφαλιά του Μότα και στο 5' το σουτ του Καντρέβα δεν βρήκε για λίγο το στόχο. Στο 15ο λεπτό η κεφαλιά του Γκονζάλες έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 16' ο Μάουρι έκανε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να σταμάτα στο δοκάρι της Τζένοα. Στο 32' ο Μπιθάρι είπε όχι σε σουτ του Ονάζι και στο 34' το διαγώνιο σουτ του Κεϊτά πέρασε λίγο άουτ. Στο 42ο λεπτό ο Τζιλαρντίνο βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του πήγε με τη μία πάνω στον Μπερίσα.

Η Τζένοα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 65ο λεπτό με όμορφο πλασέ του Τζιλαρντίνο, ενώ στο 70' ο Ιταλός άσος έχασε ακόμη μια τεράστια ευκαιρία. Τελικά στο 83ο λεπτό η Τζένοα έκανε το 2-0 με κοντινό πλασέ του Φετφατζίδη. Στο 90' αποβλήθηκε ο Λεντέσμα της Λάτσιο.

ΤΖΕΝΟΑ: Μπιθάρι, Μαρκέζε, Πορτανόβα, Αντονέλι, Μότα, Κόφι (55΄Σεντουριόν), Μπερτολάτσι, Στουράρο, Ντε Τσέλιε (55' Φετφατζίδης), Σκούλι (71' Καμπράλ), Τζιλαρντίνο.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Κονκό, Μπιάβα, Νοβαρέτι, Ράντου, Γκονζάλες (73' Άντερσον), Λεντέσμα, Ονάζι, Καντρέβα, Μάουρι (87' Περέα), Κεϊτά (70' Πόστιγκα).

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Σίτα ντελ Τρικολόρ

Πολύ δύσκολα θα σωθεί η Σασουόλο, που γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Σαμπντόρια.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Σαμπντόρια καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό. Μετά από μπέρδεμα των αμυντικών της Σασουόλο, ο Σανσόνε βρέθηκε απέναντι από τον Πέγκολο και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 8ο λεπτό ο Ζάζα αστόχησε από καλή θέση, αλλά στο 16' ο ίδιος παίκτης έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λόνγκι από θέση οφσάιντ έγραψε το 1-1. Στο 34ο λεπτό ο Πέγκολο σταμάτησε την κεφαλιά του Μπιάρνασον, ενώ στο 45+2' ο Ρενάν σημάδεψε το δοκάρι της Σασουόλο και στο 45+3' ο Πέγκολο είπε όχι σε προσπάθεια του Οκάκα.

Τη νίκη στη Σαμπντόρια έδωσε ο Οκάκα με τρομερή λόμπα στο 66ο λεπτό, ενώ στο 77' ο Ντα Κόστα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σανάμπρια. Στο 88ο λεπτό η Σαμπντόρια έχασε με κόκκινη κάρτα τον Ρεγκίνι.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Λόνγκι, Αριάουντο, Καναβάρο (41' Μέντες), Κατσόλα, Μαγκνανέλι, Μισιρόλι, Τσίμπσα (72' Σανάμπρια), Φλοκάρι (56' Μασούτσι), Μπεράρντι, Ζάζα.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Μουστάφι, Ντε Σιλβέστρι, Κόστα (83' Γκασταλντέλο), Ρεγκίνι, Ομπιάνγκ, Μπιάρνασον, Ρενάν, Βζόλεκ (58' Έντερ), Σανσόνε (68' Γκαμπιαντίνι), Οκάκα.

ΚΑΤΑΝΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ: 2-4
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Κλειδώνει την τριάδα η Νάπολι, που νίκησε με 4-2 την Κατάνια την ώρα που η Φιορεντίνα έχανε από τη Μίλαν.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Αντούχαρ απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Ινσίνιε, ενώ στο 4' ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ που πέρασε λίγο άουτ και στο 5' ο Αντούχαρ είπε όχι σε νέο σουτ από τον Ντζεμαϊλί αυτή τη φορά. Στο 11' ο Ρέινα απέκρουσε το σουτ του Μπαριέντος και στη συνέχεια ο Κέκο αστόχησε από κοντά ενώ στο 16' ο Καγιεχόν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Σαπάτα σε κενή εστία έγραψε το 1-0 για τη Νάπολι. Στο 22ο λεπτό ο Κέκο είχε δοκάρι για την Κατάνια με κεφαλιά ενώ στο 23΄τονσουτ του Ινσίνιε έφυγε λίγο άουτ. Τελικά στο 25' μετά από μπέρδεμα του Αντυχάρ με τον Λεγκροτάλιε, ο Καγιεχόν έκανε εύκολα το 2-0, ενώ στο 26' το σουτ του Μπαριέντος βρήκε λίγο και στο δοκάρι της Νάπολι. Στο 31ο λεπτό ο Καγιεχόν έκανε όμορφη ενέργεια αλλά αστόχησε ενώ στο 39΄ο Ενρίκε μετά από ασίστ του Χάμσικ, έκανε το 3-0. Μάλιστα στο 42' ο Καγιεχόν έβγαλε ξανά για τον Σαπάτα που με όμορφο σουτ έγραψε το 4-0.

Στο 47' και στο 49' ο Ρέινα σταμάτησε τις προσπάθειες των Μπαριέντος και Κέκο ενώ στο 52' ο Μονζόν με κοντινή προβολή έκανε το 4-1. Στο 55' και στο 57' τα σουτ των Ινσίνιε και Πλαζίλ έφυγαν μόλις άουτ, ενώ στο 72' ο Γκιομπέρ με κεφαλιά έκανε το 4-2.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Γκιομπέρ, Λεγκροτάλιε (46' Πέτκοβιτς), Μπελούτσι, Ίζκο, Ρινάουντο (46' Πλαζίλ), Μονζόν, Λόντι, Περούτσι (83' Φεντάτο), Μπαριέντος, Κέκο.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Φερνάντες, Ενρίκε (58' Αλμπιόλ), Μπρίτος, Ρεβεγιέρ, Ζορζίνιο, Ντζεμαϊλί, Χάμσικ (65' Ραντόσεβιτς), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Σαπάτα (78' Ιγκουαΐν).

ΚΙΕΒΟ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 3-0
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Τεράστια βαθμολογική ανάσα πήρε η Κιέβο που νίκησε με 3-0 την Μπολόνια και την έβαλε σε μπελάδες.

Η Κιένο μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με το πέναλτι του Παλόσκι, που κέρδισε ο Ρούμπιν από τον Γκάρικς, ενώ στο 28΄το σουτ του Ομπίνα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 33ο λεπτό η κεφαλιά του Τσερούμπιν έξυσε το δοκάρι της Κιέβο, ενώ στο 37' ο Κούρτσι είπε όχι σε φάουλ του Ομπίνα.

Στο 53ο λεπτό η κεφαλιά του Σέζαρ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 65' μετά από φάουλ του Χριστοδουλόπουλου ο Κριν πήρε την κεφαλιά αλλά δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 3-0 έκανε στις καθυστερήσεις ο Ριγκόνι.

ΚΙΕΒΟ: Αγκάτσι, Σέζαρ, Ρούμπιν (66' Σάρδο), Νταϊνέλι, Φρέι, Ριγκόνι, Γκουαράντε, Ραντοβάνοβιτς, Χετεμάι (84' Μπεντιβόλιο), Παλόσκι, Ομπίνα (71' Λαζάρεβιτς)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Σόρενσεν, Νατάλι, Τσερούμπιν, Κριν, Χριστοδουλόπουλος, Πατζιέντζα (57' Ίμπσον), Γκάρικς (30' Λασάλτ), Μορλέο, Μπιάνκι (57' Κριστάλδο), Ακουαφρέσκα

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΛΙΒΟΡΝΟ: 2-0
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ'Ιτάλια

Δε λέει να σηκώσει κεφάλι η Λιβόρνο, που έχασε από την Αταλάντα με 2-0 και δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία.

Στο 8ο λεπτό ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Παουλίνιο, ενώ στο 18' ήταν η σειρά του Μπάρντι να σταματήσει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ντένις. Τελικά στο 22ο λεπτό η Αταλάντα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς ο Κιγκαρινι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ντε Λούκα από κοντά νίκησε τον Μπάρντι.

Η Αταλάντα μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 59ο λεπτό οι Ντένις και Ντε Λούκα συνδυάστηκαν όμορφα με τον πρώτο να κάνει το 2-0 από κοντά.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Γέπες, Ντελ Γκρόσο, Στεντάρντο, Λουκίνι, Καρμόνα, Μποναβεντούρα, Κιγκαρίνι (65' Μπαζέλι), Εστιγκαρίμπια, Ντε Λούκα (74' Ντε Λούκα), Ντένις

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Βαλεντίνι, Καστελίνι, Κετσερίνι, Μπαγιέ, Μπενάσι, Γκρέκο, Μπιαγκιάντι (85' Σιλιγκάρντι), Γκεμίτι (63' Μπελφοντίλ), Παουλίνιο, Εμεγκαρά (77 Ντάνκαν).

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΒΕΡΟΝΑ: 1-0
Γήπεδο: Σεντ Ελία

Χωρίς νίκη για 5ο σερί ματς έμεινε η Βερόνα που έχασε με 1-0από την Κάλιαρι και αποχαιρετά το Ευρωπαϊκό όνειρο.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ράφαελ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Έκνταλ, ενώ στο 22' ο Ράφαελ είπε όχι σε νέα κεφαλιά του Νενέ. Τελικά στο 31ο λεπτό ο Πιζάνο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Νενέ με νέα κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Κάλιαρι. Στο 42ο λεπτό ο Νενέ βγήκε τετ α τετ με τον Ράφαελ, με τον κίπερ της Βερόνα να τον νικά.

Στο 56ο λεπτό το σουτ του Ιμπαρμπό βρήκε στο δοκάρι της Βερόνα, αλλά στη συνέχεια το ματς ήταν κακό και χωρίς φάσεις.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Αστόρι, Αβελάρ, Ροσετίνι, Πιζάνο, Έρικσον, Βεσίνο, Έκνταλ, Ιμπραΐμι (70' Κόσου), Νενέ (78' Πινίγια), Καμπρέρα (54' Ιμπαρμπό)

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Γκονζάλες (72' Ρομούλο), Μάρκες, Αγκοστίνι, Μαϊέτα, Κιριλιάνο, Σάλα, Χάλφρεντσον, Γιάνκοβιτς (82' Ράμπουσιτς), Μαρτίνιο (58' Ιτούρμπε), Τόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα