Έβαλε λεφτά ο Τζίγκερ

09:08 12/6/2012 - Πηγή: AEK365

Σε συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, μέσω της εταιρείας AVIN, έδωσε χορηγία ύψους 300.000 ευρώ στην ΠΑΕ προκειμένου να βοηθήσει στην αδειοδότηση.
Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού οι οποίοι φέρονται να

είπαν στον Αλαφούζο πως "αν είσαι μαζί του, θα μας βρεις απέναντι σου. Δεν τον θέλουμε στην ομάδα". Ο Αλαφούζος τους καθησύχασε λέγοντας πως "δεν συμβαίνει αυτό, απλώς ήθελε να ξεφορτωθεί τις μετοχές του και βοήθησε με αυτό τον τρόπο να πετύχει το εγχείρημα".
Ο Αλαφούζος ενημέρωσε πως τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για να μπορέσει να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός άδεια συμμετοχής είναι οι 200.000 ευρώ που υπήρχαν στα ταμεία της ΠΑΕ από τον Βγενόπουλο, οι 250.000 ευρώ του Πολέμη, το ένα εκατομμύριο του ίδιου και η χορηγία 300.000 ευρώ του Βαρδινογιάννη. Παράλληλα πρόσθεσε πως "προχωράμε μάλιστα στην άμεση μεταβίβαση των μετοχών. Δεν έχουμε πρόβλημα με τον φόρο και μέχρι τις 2 Ιουλίου θα έχουμε υπογράψει με τον Βαρδινογιάννη για να γίνει τώρα η μεταβίβαση. Κάναμε αγώνα για την αδειοδότηση και τα καταφέραμε, παρά τις τρικλοποδιές του Ολυμπιακού. Ελπίζω ότι θα συνδράμουν και με άλλα χρήματα στην συνέχεια είτε οι νυν μέτοχοι είτε επιχειρηματίες".
Τέλος, ο Γιάννης Αλαφούζος υπογράμμισε πως θα νιώσει αποτυχημένος αν, όπως είπε, δεν μπουν τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ από τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα