Έβαλε από κάτω τον Πανιώνιο ο Εργοτέλης

19:16 7/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: Πανγκρήτιο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταύρος Τριτσώνης

«Ματσάρα» στο Πανγκρήτιο. Ο Εργοτέλης επικράτησε με 3-2 του ΟΦΗ και έφτασε τους 21 βαθμούς, βάζοντας από κάτω τον Πανιώνιο στο βαθμολογικό πίνακα και μπήκε δυνατά στο κόλπο της

παραμονής.

Καλύτεροι οι «κίτρινοι» στα πρώτα λεπτά αν και ο Κουτσιανικούλης στο 4' είχε την πρώτη καλή στιγμή. Ο Εργοτέλης όμως άνοιξε το σκορ στο 23' με τον Μποέ Καν.

Μετά το τέλος της φάσης ωστόσο η ομάδα του κ. Ταουσιάνη έμεινε με δέκα παίκτες μιας και αποβλήθηκε ο Γκέντσογλου. Ο νεαρός αμυντικός μέσος χτύπησε τον Ροβίθη και είδε την κόκκινη κάρτα του κ. Τριτσώνη.

Στο 31' ο Εργοτέλης έφτασε και στο 2-0. Αν και με παίκτη λιγότερο ο Τζίλας έδωσε αέρα δύο τερμάτων για την ομάδα του.

Άμεση απάντηση του ΟΦΗ στο 33' με τον Σαράνοφ να κάνει τραγικό λάθος σε σουτ του Μακρή (2-1).

Στο 36' ο Γκορκς με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλέ έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Εργοτέλη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-1.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης έδειξε να επαναπαύεται στο 3-1 του πρώτου 45λεπτου.

Ο ΟΦΗ απείλησε με Λαμπρόπουλο στο 51' και Κουτσιανικούλη στο 56', ενώ είχε και τη κατοχή της μπάλας.

Στο 68' το γκολ ήρθε για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Ο Μερεμπασβίλι με ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το 3-2 και ο ΟΦΗ μπήκε ξανά στο ματς.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να ασκεί ασφυκτική πίεση στον Εργοτέλη. Είχε ακόμα μία καλή στιγμή με τον Κουτσιανικούλη στο 75' ενώ στο 83' ο Σαράνοφ έσωσε τον Εργοτέλη από αυτογκολ.
Νέο δοκάρι για τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις με τον Κάλαϊτζιτς. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο ματς με τον Εργοτέλη να παίρνει σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Τζανακάκης, Γκορκς, Λουβιόν, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου, Μπόε-Καν, Γιουσούφ(42' Κοζορώνης), Καλέ(62' Χαντί), Ούλα, Τζίλας(77' Σολάρι)

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λορία, Δαμιανάκης, Μονιάκης(39' Μαραθιανός), Κουτσιανικούλης, Ροβίθης(57' Τζορτζ), Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Μπολάκης, Φαζός, Μακρής

Keywords
Τυχαία Θέματα