Κάτι άλλαξε στον ΑΠΟΕΛ

19:16 7/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ-Οθέλλος Α.: 2-2
(Μοντέιρo 5', Λαρένα 15'-Βέρα 14', Χμαλάντζε 69' πεν.)

Ισόπαλο 2-2 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Οθέλλο, που έγινε στο ΓΣΖ. Δύο φορές προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τους Μοντέιρο στο 5' και Λαρένα στο 15', όμως και στις δύο φορές απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με τους Βέρα στο 14' και Χμαλάτζε στο 68' με πέναλτι.

Απόλλων Λ.-Δόξα

Κ.: 2-0
(Παπουλής 11' πεν., Γκουϊέ 34')

Ο Απόλλωνας πήρε το ζητούμενο κόντρα στην Δόξα, καθώς επικράτησε με σκορ 2-0, και θα πάει στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στο ΑΠΟΕΛ με αέρα τριών βαθμών.

Η ομάδα του Ιοάν Αντόνε κλείδωσε το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο, καθώς προηγήθηκε στο σκορ στο 11ο λεπτό με το ένατο γκολ του Φώτη Παπουλή, που σκόραρε από το σημείο του πέναλτι, ενώ διπλασίασε το σκορ ο Άμπραχαμ Γκιέ στο 34' με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρομπέρ.

Στα αξιοσημείωτα είναι πως τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Απόλλωνα αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση. Ο Έντβιν Ουόν ξεκίνησε βασικός, ενώ στο δεύτερο μέρος ντεμπούτο έκανε με την φανέλα του Απόλλωνα έκανε ο Γιώργος Κολοκούδιας.

ΑΠΟΕΛ-Εθνικός Ά.: 4-0
(Λάνιγκ 19', Ρίισε 49', Εφραίμ 74', Τζεμπούρ 76')

Μεγάλη νίκη με 4-0 πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ που επικράτησε του Εθνικού Άχνας. Η ομάδα της Λευκωσίας έκανε καλή εμφάνιση, και είχε ένα σχετικά εύκολο απόγευμα κόντρα στον Εθνικ. Σκόρερ οι Λάνιγκ, Ρίσε, Εφραίμ και Τζεμπούρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα