Η καλύτερη πελάτισσα… (VIDEO)

18:58 7/2/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΑΛΑΓΑ: 4-1
Γήπεδο: Θιουτάτντε Βαλένθια

Τεράστια βαθμολογική ανάσα πήρε η Λεβάντε που επικράτησε με 4-1 της Μάλαγα.

Στο 3' και στο 4' οι Μπαράλ και Σουμέτρα έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και τελικά στο 24ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος του Ναβάρο, ο Χουάνμι εξ επαφής έκανε το 1-0 για τη Μάλαγα. Ωστόσο η απάντηση της Λεβάντε ήταν άμεση, καθώς στο 27' κέρδισε φάουλ ακριβώς στη γραμμή της περιοχής της Μάλαγα και ο Μπαράλ με τρομερό σουτ μετά από στρώσιμο, έκανε το 1-1. Μάλιστα στο 31ο λεπτό η Λεβάντε άγγιξε το 2ο γκολ,

καθώς ο Ούτε έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Καμενί έδιωξε εντυπωσιακά με την μπάλα να βρίσκει στη συνέχεια και στο δοκάρι. Και στο 36' η Λεβάντε κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι και ο Μπαράλ από τα 11 μέτρα έγραψε το 2-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 52ο λεπτό ο Μπαράλ με το 3ο προσωπικό του τέρμα στο ματς έκανε το 3-1. Η Μάλαγα δεν μπόρεσε να αντιδράσει κι έτσι στο 75' ο Ούτσε διαμόρφωσε το 4-1.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μαρίνιο, Λόπεθ, Ναβάρο, Ραμίς, Τόνιο, Σιμάο, Καμαράσα, Μπαράλ (87' Μάρι), Σουμέτρα (69' Γκαρθία), Μοράλες, Ούτσε (78' Κασαδέσους).

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ουέλιγκτον, Σάντεθ, Ροζάλες, Μποκά, Ρέθιο (65' Χόρτα), Καμάτσο, Σάμουελ, Χουάνμι, Καστιγιέχο (77' Τισόνε), Γκέρα (54' Αμραμπάτ).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΓΡΑΝΑΔΑ: 2-0
Γήπεδο: Μαδριγάλ

Η Βιγιαρεάλ κέρδισε με 2-0 τη Γρανάδα, έπιασε τη Βαλένθια στην 5η θέση και κάνει όνειρα ακόμη και για Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο 1ο μόλις λεπτό η κεφαλιά του Ούτσε πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 13' ο Ινσούα έδιωξε με το κεφάλι μετά από σουτ του Μόι Γκόμεθ. Στο 19ο λεπτό ο Όιερ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μορένο, ενώ στο 26' ο Μπανγκουρά έχασε σημαντική ευκαιρία. αι στο 29ο λεπτό το «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Μορένο έβγαλε καλοζυγισμένη σέντρα από αριστερά και ο Μάινθ κατά λάθος έκανε το 1-0.

Στο 53ο λεπτό, το σουτ του Τριγκέρος πέρασε μόλις άουτ, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν και τελικά στις καθυστερήσεις ο Μορένο έκανε το 2-0.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μουσάτσιο, Ρουκάβινα, Ντοράδο, Κόστα, Μπρούνο, Γκόμεθ, Ούτσε (72' Τζιοβάνι ντος Σάντος), Τριγκέρος (67' Τζόναθαν ντος Σάντος), Κάμπελ (61' Τσερίσεφ), Μορένο.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Όιερ, Νιόμ, Μάινθ, Μπαμπίν, Ινσούα, Πέρεθ, Ρίκο, Ιμπάνιεθ (46' Καντέιας), Κόρδοβα, Πίτι, Μπανγκουρά (76' Κολουνγκά).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ: 4-0
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Της έχει πάρει τα μέτρα... Ο λόγος για την Ατλέτικο, που διέσυρε με 4-0 στο Μαδριλένικο ντέρμπι τη Ρεάλ και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα. Οι «ροχιμπλάνκος» μετρούν 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς και πλέον μπήκαν κι εκείνοι στο κόλπο του τίτλου. Αυτή είναι η βαρύτερη ήττα της Ρεάλ από τις 29/11/10, όταν και είχε χάσει με 5-0 από την Μπαρτσελόνα, ενώ είναι και η 2η ευρύτερη νίκη της Ατλέτικο σε Μαδριλένικο ντέρμπι μετά από το 5-0 της σεζόν 1947-48!

Στο 6ο μόλις λεπτό, μετά από κόρνερ η άμυνα της Ρεάλ δεν μπόρεσε να απομακρύνει, ο Αρντά κατέβασε κι έκανε το πλασέ αλλά ο Κασίγιας μάζεψε εύκολα, ενώ στο 10' ο Ντιέγκο Σιμεόνε είδε τον Κόκε να αποχωρεί τραυματίας και τη θέση του να παίρνει ο Σαούλ Νίγκεθ. Παρόλα αυτά, στο 25ο λεπτό ο Τιάγκο έπιασε το σουτ από τα ύψος της περιοχής, ο Κασίγιας έβαλε λάθος τα χέρια του και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Η Ρεάλ ήταν φανερά σαστισμένη και στο 18ο λεπτό, ο Σικέιρα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Σαούλ Νίγκεθ με καταπληκτικό ψαλιδάκι έκανε το 2-0. Στο 24' ο Κασίγιας είπε όχι σε νέο σουτ του Γκρισμάν, ενώ στο 32' η Ρεάλ είχε την πρώτη της καλή ενέργεια, με τον Κρόος να κάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής και την μπάλα να κοντράρει στον Γοδίν.

Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με την Ατλέτικο να απειλεί αρχικά στο 59ο λεπτό με τα σουτ του Γκρισμάν, στο οποίο είπε όχι ο Κασίγιας, ενώ στο επόμενο λεπτό και πάλι ο Γάλλος έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στο 62' το σουτ του Τιάγκο πέρασε λίγο άουτ και τελικά στo 66' ο Αρντά έβγαλε τη σέντρα, ο Σαούλ έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Γκρισμάν εξ επαφής έκανε το 3-0. Στο 81ο λεπτό ο Μογιά είπε όχι σε πλασέ του Ιγιαραμένδι και στο 89' ο Τόρες έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μάντζουκιτς με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 4-0.

ΑΤΕΛΤΙΚΟ: Μογιά, Χουανφράν, Μιράνδα, Γοδίν, Σικέιρα, Γκάμπι, Τιάγκο, Αρντά, Κόκε (10' Σαουλ Νίγκεθ, 70' Γκαρθία), Μάντζουκιτς, Γκρισμάν (77' Τόρες)

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Κοεντράο, Βαράν, Νάτσι, Ίσκο (68' Ιγιαραμένδι), Κρόος, Κεντίρα (46' Χεσέ), Μπενζεμά (73' Τσικαρίτο), Ρονάλντο, Μπέιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα