Ετοιμάζει Σαχίν ο Μουρίνιο

15:00 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά την περιπέτεια που είχε με τον τραυματισμό του, ο Νούρι Σαχίν θα βρίσκεται στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για τον αγώνα με την Οσασούνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αποκαλύπτει πως ο Τούρκος μέσος είναι έτοιμος να αγωνιστεί αν του ζητηθεί.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: " Είναι στην αποστολή και, εφόσον μπορεί να κληθεί, αυτό σημαίνει πως μπορεί να παίξει. Μπορεί να παίξει με τον Τσάμπι Αλόνσο, με τον οποίο έχει παρόμοια χαρακτηριστικά ή άλλους μέσους

της ομάδας".
Στην συνέχεια ο Μουρίνιο μιλώντας για την θέση στην οποία θα χρησιμοποιήσει τον Σέρχιο Ράμος κόντρα στην Οσασούνα, δήλωσε: " Παίζει καλά στο κέντρο της άμυνας. Ο Σέρχιο αξίζει την αναγνώριση, επειδή παίζει πολύ καλά και είναι πολύ σιωπηλός. Έχει εξαιρετικές ικανότητες ως κεντρικός ή πλάγιος αμυντικός, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί με εκείνον στο κέντρο της άμυνας. Αν είχαμε τον Αρμπελόα ή τον Κοεντράο και όλους τους άλλους παίκτες διαθέσιμους για το αυριανό ματς, τότε δεν θα κάναμε αλλαγές και δεν θα έπαιζε στο κέντρο της άμυνας".
Ο Πορτογάλος τεχνικός επιβεβαίωσε και την απουσία του Κακά τόσο από το ματς κόντρα στην Οσασούνα όσο και από τα δυο προσεχή παιχνίδια της Εθνικής Βραζιλίας λέγοντας: " Δεν θα παίξει απέναντι στην Οσασούνα και δεν θα ταξιδέψει για την εθνική του ομάδα. Ο τραυματισμός του δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα και να συνεχίσει την καλή δουλειά που άφησε".
Τέλος, σχολιάζοντας την βράβευση του Κριστιάνο Ρονάλντο με το "Χρυσό Παπούτσι" ο Μουρίνιο δήλωσε: " Το "Χρυσό Παπούτσι" είναι ένα βραβείο που δεν υπόκειται σε κριτήρια και έχει να κάνει με τα γκολ που έχει πετύχει ένας ποδοσφαιριστής. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Κριστιάνο Ρονάλντο για τον αριθμό των τερμάτων που σημείωσε την περσινή σεζόν. Όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League. Δύο σημαντικές διοργανώσεις για την ομάδα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα