Τσουκαλάς: Το θέλαμε πιο πολύ

14:20 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

Τρισευτυχισμένος ήταν ο Σωκράτης Τσουκαλάς μετά την νίκη της Β' Ομάδας της ΑΕΚ με 3-1 επί του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων. Ο νεαρός αμυντικός τόνισε πως η Ένωση το ήθελε πιο πολύ, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος όσον αφορά το ντέρμπι της Πρώτης ομάδας την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

«Ήταν ένα πολύ καλό ματς που το

πήρε αυτός που το ήθελε πιο πολύ. Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς, ωστόσο, εμείς ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός μας φάνηκε πως μετά το δεύτερο γκολ τα παράτησε. Εμείς το εκμεταλλευτήκαμε, φτάσαμε εύκολα στη νίκη, ενώ πετύχαμε άλλο ένα γκολ»

Αναφορικά με το Κυριακάτικο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ο νεαρός οπισθοφύλακας δήλωσε: «Πιστεύω πως τα παιδιά θα βάλουν τα δυνατά τους και θα τα καταφέρουν. Η ομάδα έχει και βγάζει στο γήπεδο πάθος, δύναμη αποφασιστικότητα».

Τέλος, ο Τσουκαλάς μίλησε για την πορεία της ΑΕΚ (U20) φέτος: «Εντάξει. Δεν έχουμε πάει και άσχημα. Έχουμε κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις, βέβαια δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα. Ερχόμαστε κάποια παιδιά από την Πρώτη Ομάδα για να βοηθήσουμε τα παιδιά που είναι μικρής ηλικίας, τα οποία ωστόσο έχουν ταλέντο».

Keywords
Τυχαία Θέματα