Μαντσίνι: Ποια να συγκριθεί μαζί μας;

14:35 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η πληρότητα που παρουσιάζει η Μάντσεστερ Σίτι από την μέση και μπροστά έχουν ενθουσιάσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ο οποίος δεν διστάζει να υποστηρίξει πως καμία άλλη ομάδα στην Premier League δεν έχει τόσες εναλλακτικές επιλογές όσες έχει η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, ο Μαντσίνι τόνισε: "Έχουμε τους Αγκουέρο, Τζέκο, Νασρί, Μπαλοτέλι, Σίλβα, Τουρέ που μπορούν να πετύχουν γκολ σε κάθε ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε

να σκοράρουμε. Είναι πολύ καλό που έχουμε τρεις επιθετικούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Επίσης έχουμε πιο πίσω τρομερούς μέσους που μπορούν να σκοράρουν. Ποια άλλη ομάδα έχει αυτές τις εναλλακτικές; Είναι μεγάλο μας όπλο αυτό".
Ο Μαντσίνι ρωτήθηκε αν η Μάντσεστερ Σίτι, με τους επιθετικούς που διαθέτει μπορεί να ξεπεράσει το ρεκόρ της Τσέλσι η οποία την σεζόν 2009-10 είχε ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με 103 γκολ ενεργητικό. Ο Ιταλός τεχνικός απάντησε: "Το μόνο που θέλουμε είναι να τα πάμε καλύτερα από πέρσι. Δεν λέω ότι προτιμώ το 1-0 από το 4-0 απλά ξέρω ότι δεν γίνεται να έρχονται συνεχώς τέτοια αποτελέσματα. Είναι πολύ καλό να κρατάς ανέπαφη την εστία σου".

Keywords
Τυχαία Θέματα