ΑΕΚΑΡΑ μέσα στη Λεωφόρο!

13:50 5/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μία εξαιρετική ΑΕΚ, από το 35' και μετά, πέρασε «αέρας» μέσα από τη Λεωφόρο κερδίζοντας 1-3 τον Παναθηναϊκό, για την 9η αγωνιστική. Η ομάδα Νέων του Ντανιέλ Μπατίστα ήταν αποτελεσματική, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 31' με γκολ του Κουσίδη, βρήκε το θάρρος, την ψυχραιμία και όντας ικανή γύρισε ολοκληρωτικά το ματς σχετικά άνετα. Αρχικά φρόντισε να ισοφαρίσει στο 42' με έναν εκ των κορυφαίων

της ΑΕΚ και του αγώνα, Κωνσταντίνο Βλάχο. Έπειτα από κόρνερ του Εγγλέζου και πρώτη κεφαλιά του Τσίτα, ο Βλάχος στο δεύτερο δοκάρι από κοντά έκανε το 1-1. Η ΑΕΚ έμεινε «ζωντανή» στο πρώτο ημίχρονο, όταν και οι «πράσινοι» έδειχναν καλύτεροι στο γήπεδο.
Οι δύο αλλαγές του Μπατίστα όμως με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (διατήρησε το 4-3-3) περνώντας στις θέσεις των Αρέστη και Κίσσα, τους Φούντα και Νικολιά, έδωσε στην ομάδα ηρεμία στο παιχνίδι της και σωστή τακτική, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Όλα αυτά λειτούργησαν ώστε να... πάρει μπροστά ο Τσίτας.

Ο νεαρός επιθετικός στο 49' έκανε το 1-2 για την ΑΕΚ, γυρίζωντας ολοκληρωτικά το ματς για την ΑΕΚ. Ο φορ της Ένωσης συνδυάστηκε σωστά με τον Τσουκαλά και από κοντά με σουτ έβαλε των Δικέφαλο μπροστά στο σκορ.
Από αυτό το σημείο και έπειτα μέτρησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε σωστή αμυντική τακτική. Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν δυνατές μονομαχίες, η Ένωση προσπάθησε και έλεγξε το ματς και σε μία αντεπίθεσή της όταν η ομάδα του Ρότσα είχε βγει μπροστά για την ισοφάριση, έκανε, πάλι, με τον Τσίτα το 1-3 στο 90' . Ένα εξαιρετικό γκολ (δυνατό σουτ από διαγώνια θέση) για τον φορ της ΑΕΚ, ο οποίος σφράγισε την εξαιρετική του απόδοση με δύο γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα