Ετοιμάζει «μπαμ» η ΑΕΚ

17:49 21/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επιθυμεί να κάνει το... μπαμ και ετοιμάζει μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση. Πιο συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της Ένωσης βρίσκονται κοντά στην απόκτηση παίκτη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο εξωτερικό και έχει μεγάλη εμπειρία. Αν όλα πάνε καλά από αύριο, Κυριακή ή το αργότερο από Δευτέρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο

θέμα, αλλιώς οι «κιτρινόμαυροι» θα αναζητήσουν μια νέα λύση.

Να θυμίσουμε πως στην Ένωση αναζητούν ακόμη δύο ίντερ, εκ των οποίων ο ένας θα είναι ξένος, ώστε να «κλείσει» και η υπόθεση του ρόστερ άμεσα.

Να σημειωθεί πως όσον αφορά στο θέμα του Γιώργου Ασαρίδη η παραμονή του θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη, αφού ήδη έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τους υπευθύνους της Ένωσης και τους έχει απαντήσει θετικά. Ενώ η υπόθεση του Κώστα Γιαννόπουλου από την στιγμή που ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας δεν συναινεί στο να συνεχίσει στην ΑΕΚ, δεν έχει κριθεί ακόμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο νεαρός άσος δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ένωση και τη νέα σεζόν.

Τέλος, να σημειωθεί πως όσον αφορά στο γηπεδικό δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια αλλαγή. Ο λόγος είναι πως η ομάδα χάντμπολ θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα να αγωνίζεται στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα, όπου βρισκόταν μέχρι και την περασμένη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα