ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | "Τίτλοι" τέλους για Καράμπουλα

Παρελθόν από την ομάδα του Ικαρου μετά από τρία χρόνια συνεργασίας, αποτελεί ο Βαγγέλης Καράμπουλας, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

"Επί τρία χρόνια προσέφερε με συνέπεια τις υπηρεσίες του και είχε καθοριστική συμβολή στις επιτυχίες του Ικάρου Καλλιθέας. Πλέον έφθασε η ώρα του αποχαιρετισμού για τον Βαγγέλη Καράμπουλα, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνισθεί με τη φανέλα άλλης ομάδας. Ο πολύπειρος φόργουορντ βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου το απόγευμα της Παρασκευής κι αποχαιρέτησε

τα μέλη της διοίκησης", αναφέρει η ανακοίνωση.

"Η προηγούμενη τριετία ήταν γεμάτη από σπουδαίες στιγμές και νιώθω τυχερός που αγωνίσθηκα στον Ίκαρο", ανέφερε ο Καράμπουλας και συμπλήρωσε. "Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Άρη Λυκογιάννη που με επέλεξε σε αυτή την ομάδα, όλους τους συμπαίκτες και τα μέλη του Ικάρου και φυσικά τον Δημήτρη Αγγελόπουλο. Έχει δημιουργήσει ένα σύλλογο που χαρακτηρίζεται από υγεία και μακάρι όλες οι ομάδες μπάσκετ να ακολουθούσαν το πρότυπο του. Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον Ίκαρο τη νέα σεζόν κι ελπίζω η προσπάθεια του κύριου Αγγελόπουλου να συνεχισθεί για πολλά χρόνια".

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Αγγελόπουλος τόνισε. "Ο Βαγγέλης βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα τόσο εντός του παρκέ με τις ουκ ολίγες εξαιρετικές εμφανίσεις του, όσο και εκτός αυτών με το ήθος του που αποτελούσε παράδειγμα για τους υπόλοιπους. Η πόρτα του Ικάρου θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν και θέλουμε να του ευχηθούμε το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια της καριέρας του".

Ο Καράμπουλας εντάχθηκε στον Ίκαρο το καλοκαίρι του 2009 και ήταν ο πρώτος σκόρερ με 13,1 πόντους, έχοντας εξαιρετικά ποσοστά (87% στις βολές, 59% στα δίποντα, 45% στα τρίποντα) στην εντυπωσιακή του πορεία ως την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2. Τα δύο επόμενα χρόνια στην Α1, υπήρξε σημαντικό στέλεχος του Άρη Λυκογιάννη και του Θανάση Σκουρτόπουλου στην καθιέρωση της ομάδας στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα