«Περίπατος» με Γκόμεζ

18:30 29/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Αλιάνζ Αρίνα»

Στις νίκες επέστρεψε η Μπάγερν Μονάχου, αφού κέρδισε με 4-0 την Νυρεμβέργη στην «Αλιάνζ Αρίνα» για την 11η Αγωνιστική φθάνοντας τους είκοσι πέντε βαθμούς, ξεπερνώντας την ήττα από το Ανόβερο. Η Μπάγερν πήρε προβάδισμα μόλις στο 2' όταν ο Σβαινστάϊγκερ

σέντραρε από τα δεξιά για τον Γκόμεζ, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Στέφαν. Οι Βαυαροί απείλησαν στο 7' όταν ο Κρόος τροφοδότησε τον Ριμπερί, ο οποίος πλάσαρε άστοχα από την μικρή περιοχή. Η Μπάγερν «ζευγάρωσε» τα τέρματα της στο 20' όταν ο Μίλερ πάσαρε στον Γκόμεζ που βρήκε τον Σβαινστάϊγκερ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 στο 39' όταν ο Λαμ πάσαρε στον Ριμπερί, ο οποίος με δεξί σουτ από τα 18 μέτρα έστειλε την μπάλα στην γωνία του Στέφαν. Η Νυρεμβέργη έχασε καλή ευκαιρία να μειώσει στο 67' όταν ο Πέκχαρτ πάσαρε στον Χέγκλερ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Νόιερ. Η Μπάγερν έκανε το τελικό 4-0 στο 69' όταν ο Κρόος πάσαρε στον Γκόμεζ, ο οποίος με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Στέφαν.

ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Νόιερ, Ραφίνια, Φαν Μπούιτεν, Μπατστούμπερ, Λαμ, Τίμοστσουκ, Σβαινστάϊγκερ (71' Αλάμπα), Κρόος (74' Λουίς Γκουστάβο), Μίλερ (77' Όλιτς), Ριμπερί, Γκόμεζ.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Στέφαν, Τζουντ (46' Χέγκελερ), Βολφσχάιντ, Κλόσε, Πλάτενχαρτ, Κοέν (62' Βιτενμάιερ), Σίμονς, Τσάντλερ, Καμαβουάκα, Εσβάιν (71' Φράντζ), Πέκχαρτ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΝΟΒΕΡΟ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Μπορούσια Παρκ Στάντιον»

Στην 4η θέση πέρασε η Γκλάντμπαχ, αφού επικράτησε με 2-1 του Ανόβερο στο «Μπορούσια Πάρκ» φθάνοντας τους είκοσι βαθμούς. Η Γκλάντμπαχ άνοιξε το σκορ στο 21' όταν Αράνγκο και Χάνκε συνδυάστηκαν και ο δεύτερος πάσαρε στον Ρόις, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Ζίλερ. Το Ανόβερο απάντησε στο 26' όταν ο Πάντερ σέντραρε από τα αριστερά για τον Πόγαδετς, ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι πήραν νέο προβάδισμα στο 50' όταν ο Αράνγκο πάσαρε στον Ρόις, ο οποίος με δεξί σουτ από τα 16 μέτρα νίκησε τον Ζίλερ κάνοντας το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 77' όταν ο Σμίκερμπακ τροφοδότησε τον Σλάουντραφ, ο οποίος με πλασέ από την μικρή περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Φον Στέγκερ και το 2-1 παρέμεινε.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Φον Στέγκεν, Γιάντσκε, Στράντζλ (44' λτρ Μπρούβερς), Ντάντε, Νταμς, Νοιστάντερ (69' Μαρξ), Νορτβίντ, Χερμάν, Αράνγκο, Ρόις, Χάνκε (82' Μπομπαντίγια).

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Τσάχεντ, Χαγκουϊ, Πόγαδετς, Σούλτς (88' Έγκιμαν), Σμίκερμπακ, Λάλα (56' Κόναν), Στιντλ, Πάντερ (69' Ράους), Αμπντελαουέ, Σλάουντραφ.

ΣΑΛΚΕ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Βέλτινς Αρίνα»

Στην 2η θέση ανέβηκε η Σάλκε, αφού επικράτησε με 3-1 της Χοφενχάϊμ στην «Βέλτινς Αρίνα» φθάνοντας τους είκοσι ένα βαθμούς. Η Χοφενχάϊμ «άγγιξε» το γκολ στο 18' όταν ο Ομπάσι γύρισε την μπάλα στον Μπάμπελ, αλ

Keywords
Τυχαία Θέματα