Ένταση Αδαμίδη – Θεοδωρίδη!

00:11 13/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σήμερα μπορεί να έκοψαν στην Σούπερ Λίγκα την βασιλόπιτα, αλλά το κλίμα δεν ήταν και πολύ… χαρούμενο. Και αυτό διότι ο Σάββας Θεοδωρίδης με τα λεγόμενα του άναψε τα αίματα στην αίθουσα! Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην διοργανώτρια αρχή μίλησε για επίμαχη τροποποίηση του νόμου, που θα επιτρέπει σε πολίτες με ξένη ιθαγένεια να αποκτούν μετοχές σε Αθλητικές Ανώνυμες

Εταιρείες. «Καθόμαστε εδώ και συζητάμε για σχέδια νόμου, αντί να ασχολούμαστε με τα σκάνδαλα που γίνονται! Περνάει ολόκληρο νομοσχέδιο, για να χωρέσουν στο άρθρο 20 μία φωτογραφική διάταξη, που θα επιτρέπει σε πολίτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποκτήσουν μία ομάδα. Πρόκειται για εξυπηρέτηση προς συγκεκριμένα συμφέροντα! Για να έρθουν οι Αραβες να πάρουν τον Παναθηναϊκό! Δεν θα επιτρέψουμε τέτοια σκάνδαλα. Δεν το κατήγγειλε κανείς, μόνο ο Ανατολάκης είχε την ψυχή» είπε ο κ.Θεοδωρίδης με προκλητικό τρόπο. Ο Σταύρος Αδαμίδης εκείνη την στιγμή σηκώθηκε και του απάντησε σε έντονο ύφος ότι δεν ενδιαφέρουν μόνο τον Παναθηναϊκό οι ξένοι επενδυτές, αφού και η ΑΕΚ έχει επαφές με τέτοιους επιχειρηματίες από το εξωτερικό, ενώ και άλλες ομάδες μπορεί να αφορά κάτι τέτοιο σύντομα. Ο Γόντικας από την πλευρά του συμπλήρωσε ότι κάλλιστα θα μπορούσε να περάσει σε άλλο νομοσχέδιο κάτι τέτοιο.
Επίσης, ο Αδαμίδης αναφέρθηκε εκτενώς και στα κριτήρια αδειοδότησης για την τη συμμετοχή των ομάδων στο πρωτάθλημα. Και 11 ΠΑΕ τάχθηκαν υπέρ των αυστηρών κριτηρίων πλήρως εναρμονισμένων με τις διατάξεις της ΟΥΕΦΑ. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε δικαίωμα ψήφου μια και η διοίκηση του δεν έχει την έγκριση από το Πρωτοδικείου, ενώ η Δόξα Δράμας δεν παρέστη. Οι τρεις που δεν συναίνεσαν ήταν η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΟΦΗ, οι οποίοι πρότειναν να μην υποβιβάζονται οι ομάδες που δεν πληρούν όλα τα κριτήρια. «Ας μην βγαίνουν στην Ευρώπη, ας μην κάνουν μεταγραφές, να έχουν δικαίωμα μονάχα να πωλούν παίκτες για να εξοικονομούν έσοδα, αλλά να μην υποβιβάζονται. Κι ας παίζουν ακόμα και με ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες τους!» είπε μεταξύ άλλων ο Αδαμίδης στην Λίγκα.
Τέλος, ο Νίκος Μαχλάς ζήτησε… δάνειο από την Σούπερ Λίγκα. Συγκεκριμένα, 10.000 ευρώ από κάθε ομάδα, κάτι που έγινε δεκτό μια και τα έσοδα της ΠΑΕ από την ΝΟVA έχουν δεσμευτεί από την οικογένεια Βατσινά. Το ποσό θα επιστραφεί προς το τέλος της σεζόν στις ομάδες από την επόμενη δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου για την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα