Η κοπέλα με τους δυο κόλπους!

22:31 12/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η Χέιζελ Τζόουνς είναι μια 27χρονη κοπέλα από την Αγγλία που όπως λέει χαίρεται ιδιαίτερα τη σεξουαλική της ζωή και έχουμε κάθε λόγο να την πιστέψουμε!

Η κοπέλα στα 18 της και στην πρώτη επίσκεψή της στον γυναικολόγο ανακάλυψε πως είναι ιδιαίτερη καθώς έχει δυο ξεχωριστούς κόλπους με δυο διαφορετικές μήτρες!

Αυτό εξηγούσε την μεγάλη αιμορραγία που είχε κατά τη διάρκεια της περιόδου της, αλλά και τους έντονους πόνους. Μέχρι τα 18 της δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό,ώσπου ο φίλος της τής είπε ότι είναι διαφορετική... εκεί κάτω. Αυτό την οδήγησε στο γιατρό που έκανε

την μεγάλη ανακάλυψη! Έτσι, όπως μάλιστα λέει έχασε την παρθενιά της δυο φορές, αλλά τώρα μπορεί να απολαμβάνει άνετα το σεξ... απ' όπου κι αν θέλει!

Όπως εξηγεί ο γιατρός Ντάουν Χάρπερ, όταν σχηματίζονται τα γεννητικά όργανα ενός κοριτσιού αρχικά η μήτρα είναι χωρισμένη στα δυο. Στη συνέχεια «σπάει» ο εσωτερικός τοίχος που χωρίζει τα δυο μέρη και δημιουργείται μια μήτρα με έναν κόλπο(φωτο). Στην Χέιζελ όμως δεν συνέβη αυτό. Ωστόσο, αυτή η ιδιαιτερότητα δεν προκαλεί κάποιο πρόβλημα, απλώς θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική όταν μείνει έγκυος.

Keywords
Τυχαία Θέματα