Αποχωρεί ο Παπανδρέου πριν τις εκλογές

23:11 12/1/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν θα φτάσει μέχρι τις βουλευτικές εκλογές ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου όπως όλα δείχνουν καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα διενεργήσει τις διαδικασίες για ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ πριν από αυτές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου

στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση. Αυτή ορίζει ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα γίνουν άμεσα, αμέσως μετά την υλοποίηση του PSI και σίγουρα πριν τις βουλευτικές εκλογές. Έτσι, ο νέος πρόεδρος θα είναι υποψήφιος πρωθυπουργός και όχι ο Γιώργος Παπανδρέου. Αυτό είναι κάτι που ήθελαν πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εναντιώνονταν στον Παπανδρέου.

Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης, ο κ. Παπανδρέου είχε αιφνιδιαστική συνάντηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο παρά το γεγονός ότι η συνάντησή τους ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ οι δύο άνδρες «αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις διεθνώς, στην Ευρώπη και την Ελλάδα, τις προτεραιότητες της χώρας την προσεχή περίοδο, την στήριξη του έργου της κυβέρνησης σε αυτήν την κατεύθυνση, την πορεία των διαπραγματεύσεων για την υλοποίηση του PSI και την ολοκλήρωση των νέου προγράμματος».

Αύριο, πριν από την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα