Ελευθερόπουλος: Είναι χειρότερο να παίζεις καλά και να χάνεις

21:02 20/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος παρά την καλή εμφάνιση ηττήθηκε από την Κέρκυρα με 1-0 με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να υπογραμμίζει πως το να χάνει μια ομάδα ενώ έπαιξε καλά είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου στην συνέντευξη Τύπου

- Για το παιχνίδι: "Προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, η ομάδα όμως δεν κατάφερε κάνει τις ευκαιρίες γκολ. Το να παίζεις καλά και να χάνεις είναι το χειρότερο, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί την προσπάθεια των παιδιών. Προσπαθήσαμε και από τον άξονα και από τα άκρα να σπάσουμε την άμυνα τους. Κάναμε αυτά που δουλέψαμε, όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι".
- Για τον πήχη της ομάδας: "Εμείς ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά, εμείς θα τον διατηρήσουμε. Τα παιδιά βλέπουν είτε από τα καλά αποτελέσματα, είτε από την καλή εμφάνιση να ανταμείβονται οι κόποι τους".
- Για το σχήμα που ξεκίνησε: "Έβαλα δύο επιθετικά χαφ, όπως είναι ο Σάμαρης και ο Μενδρινός και ο Ρόβας ήταν το μοναδικό αμυντικό χαφ. Τα κατάφεραν καλά, όμως σίγουρα μπορούσαν και καλύτερα".
- Για το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του ματς: "Ήταν εκπληκτικό αυτό που συνέβη. Τόσο εγώ όσο και όλη η ομάδα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο γι' αυτή την στήριξη. Το να χειροκροτείς στις επιτυχίες είναι εύκολο, το θέμα είναι να χειροκροτείς και στις δύσκολες στιγμές και τους ευχαριστούμε πολύ. Ελπίζουμε στην πορεία να συνεχίσουμε να τους κάνουμε περήφανους".

Keywords
Τυχαία Θέματα