Υπόκλιση στην Κυρία

20:57 20/10/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΝΑΠΟΛΙ: 2-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ
Ποιος να συγκριθεί μαζί της; Η Γιουβέντους πήρε το ντέρμπι με τη Νάπολι (2-0) και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Σκουντέτο.
Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ντε Σάνκτις αναγκάστηκε σε εντυπωσιακή επέμβαση μετά από σουτ του Τζιοβίνκο, ενώ στο 14' το πλασέ του ίδιου παίκτη έφυγε μόλις άουτ.
Η Νάπολι έφτασε κοντά στο γκολ στο 27', με τον Καβάνι να σημαδεύει το δοκάρι του Στοράρι, ενώ στο 45+1' ο Ντε Σάνκτις απομάκρυνε δύσκολα

το σουτ του Μαρκίζιο.
Στο 56ο λεπτό ο Μαρκίζιο δεν μπόρεσε να κάνει καλό γύρισμα μέσα από την περιοχή, ενώ στο 61' η μπάλα στρώθηκε στον Ασαμόα, αλλά το σουτ που έκανες εκείνος με το αριστερό έφυγε πολύ άουτ.
Στο 66' μετά από τρομερή μπαλιά του Πίρλο, ο Μάτρι δεν έκανε καλά το κοντρόλ και η φάση χάθηκε, αλλά η Γιουβέντους πέτυχε το γκολ στο 80'
Ο Κάσερες μπήκε στο ματς στο 78ο λεπτό και δύο λεπτά μετά με κεφαλιά μετά από κόρνερ, έκανε το 1-0 κι έβαλε φωτιά στο «Γιουβέντους Στάντιουμ».
Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Νάπολι, η ΓΗιούβε έκανε το 2-0 στο 82ο λεπτό με τρομερό σουτ του Πογκμπά στην κίνηση.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Βιδάλ (75' Πογκμπά), Μαρκίζιο, Λιχτστάινερ, Πίρλο, Ασαμόα (78' Κάσερες), Τζιοβίνκο, Κουαλιαρέλα (59' Ματρι).
ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Καναβάρο, Γκαμπερίνι (84' Ινσίνιε), Ινλέρ, Χάμσικ, Μάτζιο, Μπεχράμι (87' Ντζεμαϊλί), Σουνίγκα, Πάντεφ, Καβάνι.

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα