Ντι Ματέο: Δώσαμε τις κατάλληλες απαντήσεις

19:33 20/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μόνη πρώτη και αήττητη παρέμεινε η Τσέλσι επικρατώντας της Τότεναμ με 4-2 στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο να υποστηρίζει πως η Πρωταθλήτρια Ευρώπης έδωσε τις κατάλληλες απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και έδειξε πως διαθέτει χαρακτήρα.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Ήταν δύσκολο για μας σαν σύλλογος να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα ζητήματα, αλλά δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Ίσως μόνο για 10-12 λεπτά στο δεύτερο μέρος η Τότεναμ

πήρε τον έλεγχο στο παιχνίδι. Στην υπόλοιπη διάρκεια είχαμε την πρωτοβουλία και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Ήταν μία δοκιμασία για το χαρακτήρα μας να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που προερχόταν από τέσσερις συνεχείς νίκες. Πάντα μετά από μια διακοπή πρωταθλήματος υπάρχουν ερωτηματικά για την κατάσταση της ομάδας, αλλά δώσαμε τις κατάλληλες απαντήσεις"

Όσο για την απόφαση της διοίκησης να διατηρήσει αρχηγό τον Τζον Τέρι αλλά να τον τιμωρήσει με πρόστιμο για την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών που δέχτηκε για τη ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ, ο Ντι Ματέο είπε: "Η απόφαση ανήκε στη διοίκηση. Τη σέβομαι και την υποστηρίζω, αλλά η απόφαση ήταν δική τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα