Δύο θέσεις παίζονται στην 11άδα

22:07 15/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σε μεγάλο βαθμό έχει καταλήξει ο Νίκος Κωστένογλου όσον αφορά την 11άδα που σκέφτεται να παρατάξει στην Τρίπολη το Σάββατο κόντρα στον Αστέρα. Η απουσία του Δέλλα είναι δεδομένη, όπως και εκείνες των τιμωρημένων Βάργκας και Λαγού. Το πρόβλημα που υπήρξε σήμερα και έχει να κάνει με τον Λεονάρντο, θα ξεκαθαρίσει αύριο. Εφόσον ο Βραζιλιάνος ξεπεράσει την ίωση θα μπει στην αποστολή και θα ξεκινήσει βασικός. Στη σημερινή δοκιμή ο Κωστένογλου χρησιμοποίησε τους Μανωλά και Κοντοέ στο κέντρο της άμυνας, τον Καράμπελα αριστερό μπακ και τον Γεωργέα δεξί, όπως δηλαδή έπαιξε η ΑΕΚ

με τον Παναθηναϊκό.

Τα δύο αμυντικά χαφ, στο 4-2-3-1 του Κωστένογλου ήταν ο Καφές με τον Μάκο. Μπροστά τους είχαν τον Χοσέ Κάρλος, ενώ στη συγκεκριμένη θέση και στο δεύτερο ημίχρονο του οικογενειακού διπλού έπαιξε και ο Γκερέιρο, με τον Ισπανό να είναι το φαβορί. Εξαιτίας της απουσίας του Λεονάρντο από τη σημερινή προπόνηση, δοκιμάστηκε αριστερό εξτρέμ ο Κλωναρίδης και θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει το Σάββατο, αν δεν τα καταφέρει ο «Λεό». Δεξί εξτρέμ αγωνίστηκε ο Σιαλμάς και στην κορυφή ο Λυμπερόπουλος.

Δύο θέσεις λοιπόν παίζουν ακόμα για την ενδεκάδα, αν και υπάρχουν ξεκάθαρα φοβορί: Λεονάρντο και Χοσέ Κάρλος με τους Κλωναρίδη και Γκερέιρο αντίστοιχα να είναι τα αουτσάιντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα