Αριγκέτι: «Όλα για τη Γένοβα»

Η διεθνής Ιταλίδα μπλοκέρ, Βαλέντινα Αριγκέτι δημιούργησε ιστοσελίδα για να βοηθήσει τη γενέτειρά της, Γένοβα, που επλήγη από τις «φονικές» πλημμύρες στις αρχές του Νοέμβρη.

Είναι κάποιες φορές που οι πράξεις μιλούν από μόνες τους και η μαγεία του αθλητισμού φανερώνεται έξω από το γήπεδο. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της Βαλεντίνα Αριγκέτι.

Παρότι βρισκόταν στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο, το μυαλό της ήταν στην Γένοβα και τις καταστροφικές

πλημμύρες τις 5ης Νοέμβρη. Μετά το Κύπελλο και την επιστροφή της στην Ιταλία αφιερώθηκε σε ένα στόχο: τη βοήθεια στους πληγέντες. Μέσω της ιστοσελίδας που δημιούργησε www.piske13forgenova.it προσπαθεί να επικοινωνήσει τρόπους που θα βοηθήσουν να μαζευτούν χρήματα.

Μάλιστα, μέσω του ιστότοπου προσπαθεί να ασκήσει πιέσεις ώστε το All Star Game να διοργανωθεί στη Γένοβα. «Όπως ήμουν στην Ιαπωνία είδα στην τηλεόραση τι συνέβαινε και ήθελα να ήμουν εκεί για να βοηθήσω. Με την επιστροφή μου στην Ιταλία πρόθεσή μου παραμένει να βοηθήσω τη γενέτειρά μου και ως εκ τούτου, άνοιξα μια ιστοσελίδα για να μαζευτούν χρήματα για όλους εκείνους που είχαν πληγεί από τις πλημμύρες. Θα υπάρξει μια δημοπρασία με όλες τις φανέλες των αθλητριών που κερδίσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ιαπωνία, καθώς και μερικά αντικείμενα δικά μου που θα δημοπρατηθούν. Θέλω να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριές μου για την υποστήριξη και την ευαισθησία τους. Όλα τα χρήματα που θέτουμε θα διατεθούν για την πόλη της Γένοβας», δήλωσε η Αριγκέτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα