Η ανατροπή του αιώνα για Μπριζ

22:50 30/11/2011 - Πηγή: AEK365

8ος ΟΜΙΛΟΣ

ΜΑΡΙΜΠΟΡ- ΜΠΡΙΖ: 3-4
Γήπεδο: Λιούντσκι
Απίστυετη νίκη με 4-3 πέτυχε η Μπριζ μέσα στην έδρα της Μάριμπορ, κι ενώ βρέθηκε να χάνει με 3-0 μέχρι το 74ο λεπτό.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Μάριμπορ, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό. Ο Βολάς βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Κούγιοβιτς. Από εκεί και πέρα, πρωταγωνιστές ήταν οι δύο γκολκίπερ, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετικές επεμβάσεις.
Η Μάριμπορ έδειχνε

να καθάρισε το ματς, καθώς έκανε το 2-0 με το αυτογκόλ του Ντονκ στο 51' και το 3-0 με το δεύτερο γκολ του Βολάς στο 68'. Ωστόσο η Μπριζ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Ο Ντιράρ μείωσε στο 74ο λεπτό κι έκανε το 32 στο 77'. Ο Άκπαλα έφερε το ματς στα ίσια 82' και την απίστευτη νίκη στους Βέλγους έδωσε ο Ντονκ στο 90'.
ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Ποτοκάρ, Τραϊκόφσκι, Ραΐσεβιτς, Άργκους, Μεζγκά, Ιμπραΐμι (75' Λέσιακ), Τσβιτάνοβιτς (85' Βελικόνια), Μερτέλι, Ταβάρες (87' Μπέριτς), Βολάς.
ΜΠΡΙΖ: Κούγιοβιτς, Αλμεμπάκ, Χούφκενς, Ντονκ, Ζίμλινγκ, Ραφαέλοφ (59' Άκπαλα), Ντιράρ, Ντε Γιόνγκε, Οντζίντζα (74' Βάσκεζ), Βλεμίνκξ, Μονιέ.

ΜΠΡΑΓΚΑ- ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ: 1-0
Γήπεδο: Μουνίσιπαλ
Νίκη πρόκριση πέτυχε η Μπράγκα, η οποία επικράτησε με 1-0 της Μπέρμιγχαμ.
Οι Πορτογάλοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ.
Στην επανάληψη η Μπράγκα μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 51'. Ο Βιάνα έπιασε το μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε και σε κάποιο πόδι και κατέληξε στα δίχτυα του Μίχιλ. Από εκεί και πέρα η Μπέριγχαμ προσπάθησε να απαντήσει αλλά δεν τα κατάφερε.
ΜΠΡΑΓΚΑ: Κιμ, Έβερτον, Έλντερσον (68' Ντουγκλάο), Νινίτσιους, Μοσορό (84' Μερίδα), Ντζαμάλ, Σαλίνο, Βιάνα, Μπαρμπόσα (69' Σέζαρ), Λίμα, Άλαν.
ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ: Μίχιλ, Μέρφι, Κάλντγουελ, Ντέιβις, Μπουρκ, Ν'Ντο, Μποσεζόυ (64' Ρεντμόντ), Έλιοτ (64' Κινγκ), Φάχεϊ, Σπέκτορ Ζίγκιτς (76' Γουντ).

Keywords
Τυχαία Θέματα