Δοκιμασία στο Καραϊσκάκη

23:51 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (16:30, ΝS3, aek365.gr)

Να σηκώσει κεφάλι μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα θέλει ο ΟΦΗ. Ο Νίκος Αναστόπουλος όλη τη βδομάδα προσπαθούσε να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του για τον αγώνα με τον Αστέρα. Ο τεχνικός των Κρητικών δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμών η καρτών με τους ποδοσφαιριστές του και τους έχει όλους στην διάθεσή του.

Συνέχεια στον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού

θέλει να δώσει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος ταξιδεύει με τις γνωστές απουσίες στο Ηράκλειο. Οι Αρκάδες δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τιμωρημένο Πιπίνη, αλλά και στον Ματούσιακ ο οποίος δεν έχει πείσει.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Νικος Αναστοπουλος): Κάρολ, Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βερόν, Μάντζιος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Μπουλούτ, Βάντο, Ουκάρ, Καμπάνταης, Παπουλής, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεζ, Μποντόρ, Ζόρντι Λόπεζ, Σόουζα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Μπαντής, Φορμίκα, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Πουλίδο, Χουανίτο, Άλβαρες, Ουσέρο, Ράγιος, Ροζέριο, Ναβάρο, Τσαμπούρης, Χούλι, Περόνε, Μπρέσκα και Μπακασέτας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (19:30 NS1, aek365.gr)

Μετά το ξέσπασμα στην Δόξα Δράμας, οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέκτησαν την καλή ψυχολογία ξανά και έδειξαν να ξεπερνούν το σοκ της ήττας στην Τρίπολης. Οι Πειραιώτες δεν θέλουν να σκέφτονται τυχόν στραβοπάτημα καθώς σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟ στην Θεσσαλονίκη με τον Αρη θα μείνουν πολύ πισω στην κούρσα του τίτλου. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κέβιν Μιραλάς που συμπλήρωσε κάρτες και τους μακροχρόνια τραυματίες Φέισα, Μακούν, Φουστέρ.

Δεύτερό συνεχόμενο παιχνίδι για τον Παναιτωλικό, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Ο Μπάμπης Τεννές έχει στην διάθεσή του τον αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Θεοδωρίδη ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν. Αντιθέτως ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπαμόγκο που είναι τιμωρημένος. Κατά τα άλλα ο Παναιτωλικός «κατεβαίνει» πλήρης στο Καραϊσκάκη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα,, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Αμπντούν

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Κουτρομάνος, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (17:15/NS2, aek365.gr)


Ο Ατρόμητος μετά την ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια θα υποδεχτεί τον Εργοτέλη στο Περιστέρι και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Οι Περιστεριώτες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα πέραν του τραυματισμού του Σωκράτη Φυτανίδη και περιμένουν να πάρουν μια σημαντική νίκη.

Από την άλλη ο Εργοτέλης θέλει να συνεχίσει με νίκη και μετά τη

Keywords
Τυχαία Θέματα