Κορυφή για Μίλαν

23:51 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΖΕΝΟΑ- ΜΙΛΑΝ: 0-2
Γήπεδο: Μαράσι
Στην κορυφή της Serie A', βρίσκεται η Μίλαν, η οποία πέρασε από τα «Μαράσι», νικώντας με 2-0 τη Τζένοα.
Η Μίλαν μπήκε πολύ πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά και μόλις στο 12' ο Νοτσερίνο νικήθηκε από τον Φρέι σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. στη συνέχεια το ματς διακόπηκε για περίπου 10 λεπτό λόγω δακρυγόνων που έπεσαν έξω από το γήπεδο. Με την επανέναρξη του ματς ο ρυθμός δεν ήταν καλός, αλλά η Μίλαν

έχασε ακόμη μια καλή φάση στο 28' και πάλι με τον Νοτσερίνο. Στο 30' ο Αμπροζίνι κλώτσησε το χορτάρι αντί για τη μπάλα και σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία, ενώ στο 34' ο Αμέλια έδιωξε σε κόρνερ το απ' ευθείας φάουλ του Βελόσο. Στη συνέχεια η Τζένοα ισορρόπησε το ματς κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Πράτο και τον Μέστο.
Η Μίλαν κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 56ο λεπτό. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κέρδισε πέναλτι από τον Καλάντζε, με τον Γεωργιανός να βλέπει την κόκκινη κάρτα. Ο Σουηδός από τα 11 μέτρα νίκησε τον Φρέι κι έκανε το 1-0. Ο Ρομπίνιο έχασε το άχαστο πάνω από τη γραμμή στο 60ο λεπτό ενώ η Τζένοα είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ρόσι να αστοχεί μέσα από την μικρή περιοχή στο 73ο λεπτό. Το τελικό 2-0 έγινε στο 79ο λεπτό με τον Αντόνιο Νοτσερίνο να σπρώχνει τη μπάλα προ κενής εστίας μετά από γύρισμα του Μπόατενγκ. Η Μίλαν θα μπορούσε να πετύχει και 3ο γκολ στο 83' αλλά ο Φρέι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ακουιλάνι.
ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Μορέτι, Νταϊνέλι, Καλάντζε, Κονστάντ (69' Μέρκελ), Βελόσο, Μέστο, Γκράνβιστ, Ρόσι, Πράτο (88' Χορκέρα), Γιάνκοβιτς (77' Ζε Εντουάρντο),
ΜΙΛΑΝ: Αμέλια, Αμπάτε, Γιέπες, Σίλβα, Αντονίνι, Αμπροζίνι (69' Σέεντορφ), Ακουιλάνι, Νοτσερίνο, Μπόατενγκ, Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο (87' Ελ Σαραουί).

Keywords
Τυχαία Θέματα