Τα λένε το Σάββατο Νοτιάς-Ερασιτεχνική

23:15 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η σημερινή Γενική Συνέλευση, παρά το γεγονός πως από τον Σταύρο Αδαμίδη χαρακτηρίστηκε ως ιστορική, δεν έδωσε καμία απολύτως λύση στο άμεσο πρόβλημα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει η ομάδα. Με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται επί σειρά μηνών απλήρωτοι και τους υπαλλήλους σε παρόμοια κατάσταση, πρέπει να βρεθούν λύσεις, χθες, καθώς όλα είναι στον... αέρα. Ο μόνος άνθρωπος που στην παρούσα φάση μπορεί να δώσει κάποια παράταση ζωής, είναι ο Νίκος Νοτιάς. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, αν και σήμερα επεσήμανε πως δεν μπορεί μόνος του να ανταπεξέλθει

στο «βάρος» του μοναδικού μετόχου της εταιρίας, ούτε πήρε θέση στο ερώτημα των εκπροσώπων της Ερασιτεχνικής, για το ποιος θα πληρώσει τις υποχρεώσεις, φαντάζει ως μοναδικός που μπορεί να δώσει λύση.

Η παρουσία του λοιπόν στην Ελλάδα, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, δεν αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη (τουλάχιστον στην Αθήνα) και για αυτό η όποια απόφαση θα πρέπει να ληφθεί πριν αναχωρήσει. Στο πλαίσιο αυτό, οι εκπρόσωποι της Ερασιτεχνικής που βρέθηκαν σήμερα στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, ζήτησαν από τον Νοτιά να έχουν μία συνάντηση με το Δ.Σ. της «Μάνας» ΑΕΚ για μία κουβέντα ευ' όλης της ύλης, με κύριο θέμα φυσικά, τις υποχρεώσεις της ομάδας και πως μπορούν αυτές να καλυφθούν.

Ο Χιώτης εφοπλιστής δέχθηκε με μεγάλη χαρά αυτή την πρόσκληση και μάλιστα όρισαν αυτό το ραντεβού για αύριο, Σάββατο. Όσο, δηλαδή, πιο σύντομα γινόταν. Το «παρών» σε αυτή τη συνάντηση, εκτός από το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, θα δώσει και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος , ο οποίος δεν βρίσκεται μέσα στο διοικητικό συμβούλιο, όμως ως πρώην πρόεδρος, γνωρίζει πολύ καλά πράγματα και καταστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα