«Διπλό» και προβάδισμα πρωτιάς

00:21 8/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ βρίσκει την ΑΕΚ να αγωνίζεται στην Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, η Ένωση αντιμετωπίζει στην Μίκρα τον ΠΑΟΚ και στοχεύει μόνο στη νίκη, που θα της δώσει από νωρίς το προβάδισμα κατάληψης της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου. Οι «κιτρινόμαυροι» τις περασμένες εβδομάδες παρά τις απουσίες των διεθνών (Καφφάτος,

Τσιλιμπάρης, Αλβανός), αλλά και τους τραυματισμούς (Σανίκη, Γεωργιάδη, Καρυπίδη) προετοιμάστηκαν με φουλ ρυθμούς και δηλώνουνι έτοιμοι για ένα ακόμα «δίποντο», ώστε να διατηρήσουν το απόλυτο στην διοργάνωση. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 18:00, με παίκτες και τεχνικό τιμ να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για να αντιμετωπίσουν έναν αξιόμαχο αντιπαλο.
Ο Γιάννης Αρβανίτης έχει να αντιμετωπίσει αρκετούς τραυματισμούς, αλλά το θετικό είναι πως έχει και λύσεις στον πάγκο του. Ο Παναγιώτης Νικολαϊδης ξεπέρασε κάποιες ενοχλήσεις που είχε και αναμένεται να ξεκινήσει στο αριστερό ίντερ, ενώ δεν αποκλείεται σε αυτή την θέση να δούμε στην διάρκεια του ματς και τον Πέταρ Ζούγιοβιτς, όπως συνέβαινε στα χρόνια που αγωνιζόταν στον Δούκα.
Να θυμίσουμε πως η συμμετοχή του Γεωργιάδη είναι αμφίβολη, ενώ οι Σανίκης, Καρυπίδης θα παραμείνουν εκτός.

Keywords
Τυχαία Θέματα