ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ | Πασούτιν: "Δύσκολο να κερδίζεις τον Παναθηναϊκό"

Ο προπονητής της Λοκομοτίβ Κούμπαν, Εβγκένι Πασούτιν, τόνισε τη σημαντικότητα μιας εκτός έδρας νίκης επί του Παναθηναϊκού, έστω και εκτός... ΟΑΚΑ.

"Περίμενα να γίνει ένα σκληρό ματς απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Παίξαμε σκληρά στην άμυνα. Δεν αφήσαμε τους παίκτες του Παναθηναϊκού

τις καλές συνεργασίες και να πετύχει καλάθια με τους ψηλούς του. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι στον Διαμαντίδη. Επιθετικά ελέγξαμε το παιχνίδι. Είχαμε ψυχραιμία και πήραμε μια μεγάλη νίκη δεδομένου πως αυτή είναι η πρώτη μας χρονιά στην Ευρωλίγκα.

Συνεχίζουμε… Βρισκόμαστε σε ένα πολύ σκληρό γκρουπ όπως αγωνίζονται μεγάλες και ιστορικές ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα. Ο Ερυθρός Αστέρας και η Λιέτουβος διαθέτουν πολύ δυνατές έδρες. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια".

Αναφορικά με την φάση με το τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη και το αν είχε δώσει εντολή για φάουλ, ο κ Πασούτιν σημείωσε: "Θέλαμε να κάνουμε το φάουλ αλλά όχι αμέσως. Δεν είχαμε καλές περιστροφές και δεχθήκαμε το τρίποντο".

Τέλος, όσον αφορά στο ότι το ματς δεν έγινε στο ΟΑΚΑ αλλά στο Ηράκλειο, υποστήριξε πως: "Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό ανεξαρτήτου έδρας. Ειδικά όταν έχει μαζί του τους φιλάθλους του όπως συνέβη απόψε".

Keywords
Τυχαία Θέματα