Ξεθώριασε το όνειρο του Απόλλωνα

00:03 8/11/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 10ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΤΣΙΟ- ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.: 2-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Λύγισε στη Ρώμη ο Απόλλων, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 και η π΄ροκριση έγινε πολύ δύσκολη.

Ο Απόλλων άντεξε 14 λεπτά στο «Ολίμπικο» αλλά σε εκείνο το σημείο, ο Μπαλντέ από αριστερά στην περιοχή του Απόλλωνα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έβγαλε την μπάλα προς το ύψος του πέναλτι κι εκεί ο Φλόκαρι με πλασέ σκόραρε, παρά την προσπάθεια

του Αμντανί να βάλει κόντρα. Τρία λεπτά μετά, το σουτ του Σανγκόι έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 27' ο Βάλε είπε όχι σε σουτ του Έντερσον. Τρία λεπτά μετά, το διαγώνιο σουτ του Φλοκάρι δε βρήκε στόχο, αλλά στο 37' ο Ιταλός φορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ, έκανε το 2-0. Ο Απόλλων απάντησε άμεσα και μείωσε στο 39ο λεπτό με όμορφο σουτ του Παπουλή, ενώ στο 45+1 το φάουλ του Καντρέβα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 48ο λεπτό ο Ερνάνες εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, ο Βάλε απόκρουσε ασταθώς, αλλά από κοντά ο Μπαλντέ γλίστρησε και δεν μπόρεσε να σουτάρει σε κενή εστία, ενώ στο 69΄ο Βασιλείου με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Παπουλή που κατέβασε ωραία την μπάλα και σούταρε, αλλά σωτήρια ο Μπερίσα έδιωξε σε κόρνερ.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Σιανί, Κονκό (67' Νοβαρέτι), Καβάντα, Ερνάνες, Έντερσον (77' Λεντέσμα), Ονάζι, Τσάνα, Καντρέβα, Μπαλντέ (82' Περέα), Φλοκάρι.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Μερκής, Στυλιανού, Καρυπίδης, Βασιλείου, Γκουγιόν (86' Κωνσταντίνου), Μεριέμ, Αμντανί, Ρομπέρτο, Σανγκόι, Παπουλής (90+2' Χάμπερ).

ΛΕΓΚΙΑ- ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: 0-2
Γήπεδο: Βόισκα Πολσκιέγο

Με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση βρίσκεται η Τραμπζονσπόρμετά και από τη νίκη με2-0 μέσα στην έδρα της Λέγκια.

Στο 23ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Κούτσαρτσικ ως οφσάιντ, αλλά το ματς στη συνέχεια ήταν πολύ κακό και δεν είχε άλλες φάσεις στο πρώτο μέρος.

Η Τραμπζονσπόρ πίεσε στην επανάληψη και στο 71' ο Ντόσα Ζούνιορ με αυτογκόλ έκανε το 1-0 για τους Τούρκους ενώ στο 79' ο Αντί κλείδωσε το ματς κάνοντας το 2-0.

ΛΕΓΚΙΑ: Σκάμπα, Ντόσα Ζούνιορ, Γιοντλόβιετς, Μπρζίσκι, Μπερεζίνσκι, Ρζέζνιτσακ, Έλιο Πίντο, Φούρμαν (84' Μικιτά), Ντβαλισβίλι, Κούτσαρτσικ (73' Οζαάμα), Κοσέσκι.

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Κιβράκ (54' Αϊβάζ), Μποσίνγκουα, Ντεμίρ, Μπαμπά (51' Κάτσαρ), Γιουμλού, Μιερτζεγέφσκι (84' Αλανζίνιο), Μαλουντά, Ζοκορά, Κόλμαν, Αντίν, Ενρίκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα