Πήρε αυτό που ήθελε ο ΠΑΟΚ

00:03 8/11/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 12ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η αγωνιστική

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ-ΠΑΟΚ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Στάδιο Κιριάτ Ελιέζερ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζβάγιερ (Γερμανία)

Μετά από ένα απογοητευτικό ματς ο ΠΑΟΚ έφυγε με βαθμό από το Ισραήλ όπου αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Μακάμπι. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα της

Θεσσαλονίκης έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης. Οι δύο ομάδες κατάφεραν για περίπου 45 λεπτά να μην κάνουν φάση με τον ΠΑΟΚ τελικά να αγγίζει το γκολ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου όταν βγήκε στην αντεπίθεση με τον Στοχ τελικά να μην μπορεί να νικήσει με πλασέ τον Σαράνοφ. Πρώτη φάση στην επανάληψη στο 52' ένα σουτ του Λάζαρ από 35 μέτρα το οποίο μπλόκαρε ο Σαράνοφ. Η Μακάμπι απάντησε τέσσερα λεπτά μετά με τον Αμπουχατζίρα να μπαίνει στην περιοχή αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Χακόμπο. Στο 67' ο Έζρα δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι. Ο Αθανασιάδης στο 70' απείλησε με γυριστή κεφαλιά. Η Μακάμπι στο 87' ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα Αμπουχατζίρα αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ (Αρίκ Μπενάντο): Σαράνοφ, Μεσουμάρ, Τουάθα, Φαλάς, Κεϊνάν, Μπόκολι, Αμπουκράτ, Βέρεντ (57'Ράγιος), Ντλοβου (79'Ραγιάν), Εζρά, Γκοζλάν (46'Αμπουχατζίρα).

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Κατσικάς, Τζαβέλλας, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας (89'Λίνο), Νίνης (62'Σαλπιγγίδης), Στοχ (68'Ολίσε), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα