«Δεν θα άλλαζα τον Φαλκάο με Μέσι ή Ρονάλντο»

14:33 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Από την αρχή της σεζόν, ο Ρανταμέλ Φαλκάο δείχνει σε κάθε παιχνίδι την τεράστια κλάση του και έτσι πολλές ομάδες θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους με τον Ενρίκε Θερέθο να υπογραμμίζει πως τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θα τον αντάλλασε ούτε με τον Λιονέλ Μέσι αλλά ούτε και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "AS" ο πρόεδρος της κατόχου του Europa League τόνισε: "Συμφωνώ ότι ο Φαλκάο είναι

ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο. Δεν είναι μόνο λόγια, αλλά μιλάω και με αποδείξεις. Δεν θα άλλαζα τον Φαλκάο με τον Μέσι ή τον Ρονάλντο. Ο Φαλκάο είναι καλύτερος, πολλές ομάδες τον θέλουν, αλλά ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και είμαστε ικανοποιημένοι μαζί του".
Ο Θερέθο αφού τόνισε πως το 2012 θα το θυμάται αφού "βιώνω τις καλύτερες στιγμές μου ως πρόεδρος του συλλόγου", δήλωσε για την μάχη του τίτλου που δίνει η ομάδα φέτος: "Αυτό που πιστεύω είναι ότι την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε την Μάλαγα, μια σημαντική ομάδα που επίσης προσπαθεί να είναι μεταξύ των κορυφαίων της κατηγορίας. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε. Αυτή η ομάδα είναι διψασμένη για επιτυχίες. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα και ότι δεν θέλουμε να έχουμε απώλειες. Όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα που θα έχει η Ατλέτικο, αλλά θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα-βήμα ως συνήθως. Αν συνεχίσουμε έτσι, η ομάδα θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους της για τους οποίους παλεύει την εφετινή σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα